‘O SENE BU SENE OLSUN’

506

Belediye Kütahyaspor’un Halil Akkaş Stadı’nda gerçekleştirildiği idman öncesi sakatlıksız kazasız belasız bir sezon için kurban kesildi

Yeni sezon hazırlıklarına şampiyonluk parolasıyla son hız devam eden Belediye Kütahyaspor, antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

KURBAN KESİLDİ

Yeni sezon öncesinde Halil Akkaş Stadı’nda gerçekleştirilen idmanda Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Belediye Kütahyaspor Başkanı Erdoğan Çolak takımı yalnız bırakmadı.  İdman öncesinde kurban kesimi yaparak takımımıza sezona sakatlıksız kazasız belasız girilmesi temennisinde bulunuldu. Kulüpten yapılan açıklamada  “O sene bu sene yeni sezonda kazasız belasız geçirmemiz dileği ile.” Denildi.

Belediye Başkanı Prof.Dr.Alim Işık da sosyal medya hesabından yorumda bulunarak, “Hayırlı olsun inşallah. O sene bu sene olsun!” dedi.

ALT YAPI SEÇMELERİ BAŞLADI

Öte yandan Belediye Kütahyaspor’da geleceğin teminatı gençlerin yeni başarılara imza atması için alt yapı seçmeleri başladı. Onlarca genç, Mavi şimşek için ter döktü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *