BAŞKAN IŞIK DANİMARKA’DA

877

“Bölgesel Isıtma ve Soğutma Sistemleri Projesi” için Danimarka’da bulunan Başkan Işık, enerji verimliliği ve yeni teknolojiler konusunda ileri düzeyde uygulamaların yer aldığı Danimarka’nın değişik il ve Belediyelerinde edinilen deneyimlerin Türkiye’de de uygulanmasını temenni etti

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Bölgesel Isıtma ve Soğutma Sistemleri Projesi’ni” yerinde incelemek için Danimarka’da.

‘ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR’

Sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan Başkan Işık, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız ile Danimarka Enerji Ajansının birlikte yürüttüğü “Bölgesel Isıtma ve Soğutma Sistemleri Projesi” kapsamında yerinde incelemelerde bulunmak üzere Bakanlığımız yetkilileri, Belediye Başkanlarımız ve Belediye Personelimiz ile Enerji Ajansı yetkilileriyle Danimarka çalışmalarımız devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

‘İLERİ DÜZEYDE UYGULAMALAR MEVCUT’

Başkan Işık, enerji verimliliği ve yeni teknolojiler konusunda ileri düzeyde uygulamaların yer aldığı Danimarka’nın değişik il ve Belediyelerinde edinilen deneyimlerin Türkiye’de de uygulanmasını temenni etti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *