ŞEHİR YAĞMURA TESLİM

896

Dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış birçok noktada hayatı felç etti.  5 ayrı mahallede bazı evlerin bodrum katları sular altında kaldı. Rögar kapaklarından taşan yağmur araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

KÜTAHYA’DA AKŞAM SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATTI. (HÜSEYİN CAN AKSU/KÜTAHYA-İHA) Kütahya’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sürücülere zor anlar yaşattı.

Kent merkezinde akşam saatlerinde başlayan yağmur, Adnan Menderes Bulvarı ve Mithat Paşa Caddesi üzerinde sürücülere zor anlar yaşattı. Yaklaşık 30 dakika süren yağış sonrası tıkanan rögarlar görevliler tarafından açıldı. Vatandaşlar, “Sağanak yağmur bir anda sele dönüştü. Araçlar sel sularında ilerlemekte güçlük çekti, görevlilerin müdahalesi ile sel suları tahliye edildi” dedi.

BODRUM KATLARI SULAR ALTINDA KALDI

Bu arada, sağanak yağmur nedeniyle 5 ayrı mahallede bazı evlerin bodrum katları sular altında kaldı.

Yer yer etkisini artıran yağış sonrası yağmur suları caddelerde su birikintilerine neden oldu. Sağanak bazı noktalarda su baskınlarına yol açtı. Rögar kapaklarından taşan yağmur suları nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük yaşadı.

Yağmur ile birlikte şehrin tarihi bölgelerinden Dönenler ve Kütahya Kalesi’nde kartpostallık görüntüler oluştu.Etkili oldu yağmur sonrası sokak hayvanları ise korunmak için saçak altlarına sığındı.

KÜTAHYA’NIN DOMANİÇ İLÇESİNE BAĞLI SARIOT KÖYÜNDE YAKLAŞIK 10 DAKİKA BOYUNCA DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU. (HÜSEYİN CAN AKSU/KÜTAHYA-İHA) Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Sarıot köyünde yaklaşık 10 dakika boyunca dolu yağışı etkili oldu.

DOMANİÇ’TE DOLU YAĞDI

Domaniç ilçesine bağlı Sarıot köyünde ise yaklaşık 10 dakika boyunca dolu yağışı etkili oldu.Alınan bilgiye göre, Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Sarıot Kötüyünde dolu yağışı etkili oldu. Yağmur ile başlayıp daha sonra doluya dönüşen yağışla köy beyaza bürüdü.Dolu ve yağmurun herhangi bir zarara yol açmadığı öğrenildi.

(İHA)




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *