BAL LİG’İNDE 3 TAVŞANLILI

518

80 ilden 196 takımla mücadele edilecek TFF BAL liginde Tavşanlı’dan Linyitspor, Akıncılarspor ve Tepecik Spor Kulüpleri şampiyonluk mücadelesi verecek. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler “Linyitspor’un geçtiğimiz sezon Playoff’da hakkı yendi. Bizim her maçımızı yenerek şampiyonluk kupasını TFF kurullarına bırakmamalıyız” dedi.

TFF BAL liginde mücadele edecek Tavşanlı temsilcileri Meteoroloji Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Bu yıl Kütahya’yı 3 takımla temsil etmeye hazırlanan Tavşanlı’da Linyitspor ile birlikte Akıncılarspor ve Tepecik Spor Kulüpleri 3. Lig için şampiyonluk mücadelesi verecek.

80 İLDEN 196 TAKIM

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre bu yıl BAL Liginde 80 ilden 196 takım 14 grupta mücadele edecek. Temsilciler İstanbul, Balıkesir ve Çanakkale illerinin takımlarıyla 12. Grupta maçlarını oynayacak.

‘HAKKIMIZ YENDİ’

Toplantıda konuşan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçemizin bir futbol şehri olduğunu hatırlatarak spor kulüplerinin ve genç sporcuların her zaman yanlarında olduklarını kaydetti. Başkan Güler “Yeni sezon öncesi tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Geçen sezon Linyitsporumuzun maçalarını takip ettim. Nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor. Bazen dar bütçeli takımlarda büyük başarılar kazanabiliyor. Meteorların süper lig kapısından döndüğü dönemi hepimiz hatırlıyoruz. Linyitsporun geçtiğimiz sezon oynadığı Playoff da Tekirdağspor olayında hakkı yendi. Bizim her maçımızı yenerek şampiyonluk kupasını TFF kurullarına bırakmamalıyız. Hepinize yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi

12. Grup’daki takımlar arasında; Tavşanlı Linyitspor, Akıncılarspor, Tepecikspor, Balıkesir Burhaniyespor, Balıkesir Gönenspor, Balıkesir Bandırma Eti, Balıkesir Edremitspor, Çanakkale Bigaspor, Çanakkale Bozcaadaspor ve beş İstanbul takımı bulunuyor




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *