‘HADDİNİ BİL EY ZAVALLI’

538

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in partisindeki büyümeyi anlatırken kendisini Hz. Muhammed ile kıyaslamasına tepki gösteren KÜSİDAP Başkanı Nazif Kocaçoban, “Haddini bil ey zavallı! Hz. Muhammed, her şeyden önce herkes tarafından El-emin olarak tanınırdı. Sen kim güvenilir biri olmak kim?” dedi

Kütahya Sivil Dayanışma Platformu (KÜSİDAP) Başkanı Nazif Kocaçoban, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in bir söyleşi programındaki sözlerine tepki gösterdi.

TEPKİ ÇEKEN SÖZLER

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in partisindeki büyümeyi anlatırken kendisini Hz. Muhammed ile kıyaslaması büyük tepki çekti. Perinçek, “Hz. Muhammed ilk tebliğisinde bir yılda anca 40 kişiyi buldu. Biz, hiç olmazsa 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed’den çok ileri bir noktadayız” dedi.

‘SEN KİM GÜVENİLİR OLMAK KİM?’

Perinçek’in sözlerinin ardından KÜSİDAP Başkanı Nazif Kocaçoban, “Bir siyasi partinin genel başkanı çıkıp Peygamber Efendimiz ile kendini kıyaslıyor. Bu ne hadsizliktir. Peygamber efendimizin misyonu ve vizyonu ile sizin partinizin misyonu ve vizyonu arasında çok büyük fark vardır. Tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen rahmet peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) her şeyden önce kendi döneminde istisnasız herkes tarafından El-emin olarak bilinir ve tanınırdı. Sen kim güvenilir biri olmak kim? Peygamberimizin hangi özelliğinden bahsedelim ki sen bunlardan biriyle kıyaslanmaya layık olasın!” ifadelerini kullandı.

‘TÜRK MİLLETİ UNUTMAZ’

Kimsenin siyasi rant hesapları dini ve Hz. Peygamberi siyasi söylemlerine malzeme yapamayacağına vurgu yapan Nazi Kocaçoban, “Hele ki kendini Peygamberimizle asla ama asla kıyaslayamaz.” Dedi. Kasıtlı yapılmış bu olayı dinine ve Peygamberine yanlış yapanı unutmayan Türk milletinin asla unutmayacağını belirten Kocaçoban, Perçinçek’e “Haddini bil ey zavallı!” diye seslendi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *