TEK İHTİYACIMIZ ŞEHRİN DESTEĞİ

476

Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu, Pazar günü Dumlupınar Stadyumu’nda oynanacak Ağrıspor maçı öncesi Kütahya’daki herkesi, Belediye Kütahyaspor’un destekçisi olmaya çağırdı. Açıklamada “Gelen herkesin gücünü, gelmeyen herkesin eksikliğini hissediyoruz” denildi

Belediye Kütahyaspor’un Pazar günü Dumlupınar Stadyumu’nda oynayacağı Ağrıspor maçı öncesi Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu’ndan ‘Tek yumruk olalım’ çağrısı geldi.

Belediye Başkanı Alim Işık liderliğinde dördüncü sezona takımın yine şampiyonluk hedefiyle başladığını belirtilirken geride kalan üç sezonun ilkinde, profesyonel lig hasretinin sona erdirildiği iki sezon üst üste ise zorlu rakipleri geride bırakarak 3.ligde ikinci sıranın alındığı Play-off maçlarında ise çok istenen kupanın kaldırılmadığı hatırlatıldı.

‘HERKES KADAR İDDİALIYIZ’

“Ancak şuna inanıyoruz ki görev süremiz boyunca her zaman şampiyonluk hedefiyle, şampiyonluk mücadelesi verip her rakibin çekindiği bir takım olduk.” İfadelerinin kullanıldığı açıklamada 3.Lig 1.grupta üst ligleri görmüş, yaşamış, önemli tarihe sahip oldukça köklü kulüplerle rakip olunduğu belirtildi. Kütahyaspor’un herkes kadar iddialı,  herkes kadar güçlü olduğunu vurgulanırken bu gücü sahaya yansıtmak için de ihtiyaç olan tek şeyin şehrimizin desteği olduğunu belirtildi.  

Açıklamada şöyle devam etti: “Kütahya şehri ilçeleri ve tüm kesimleri ile birlikte bir bütündür. Takımımız, şehrimizin profesyonel liglerdeki tek takımıdır. El ele vererek, gönülden destekleyip başarısına omuz vererek çok özlediğimiz şampiyonluğu bu sezon sonunda hep birlikte kutlayacağımıza inanıyoruz. Geçtiğimiz sezon Artvin Hopaspor ile oynadığımız maçta, adeta bir milli maç gibi tüm şehrimizin müthiş bir atmosfer oluşturmasından duyduğumuz heyecanın sürekliliğe dönüşmesi en büyük isteğimizdir. Okullara futbolcularımızı ve kombine biletlerimizi götürerek, gençlerimizi şehrinin takımını tutmaya teşvik edecek bir proje başlattık.”

ZAFERİN 100. YILINDA

ZAFER BİZİM OLSUN

“1966 Yılından bu yana varlığını sürdüren ve tertemiz şanlı mazisiyle dimdik duran şehrimizin markası Belediye Kütahyaspor’un destekçisi olmaya, şampiyonluğu şehrimize getirmeye herkesi büyük bir samimiyetle davet ediyoruz. Gelen herkesin gücünü, gelmeyen herkesin eksikliğini hissediyoruz. Tüm şehrimizi Belediye Kütahyaspor’un şanlı armasının altında birleşmeye çağırıyoruz. Zaferin kazanıldığı toplarda; zaferin yüzüncü yılında, aynı ruh ile kenetlenirsek zafer yine kaçınılmaz olacaktır. Başarı hepimizin!”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *