32 YILLIK KABUS BU YILDA SÜRDÜ

582

Belediye Kütahyaspor’un  profesyonel liglerde ki 32 yıllık kabusu devam ediyor. Şimşekler 32 yıldır sezonun ilk haftalarında kazanamazken, bu seri bu yılda devam etti

Belediye Kütahyaspor 3. Lig 1. Grupta mücadele verirken 2022-2023 sezonunun ilk maçına Trabzon temsilcisi Yomraspor karşısına çıktı. Dumlupınar stadında Belediye Kütahyaspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada Belediye Kütahyaspor maçın büyük bir bölümünde üstün oynamasına rağmen kazanmadı. Birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Belediye Kütahyaspor, ikinci yarının başında üst üste yediği goller sonrasında geriye düşerken beraberliği 87’inci dakikada yakaladı. 10 kişi kalan rakibine rağmen kazanamayan Belediye Kütahyaspor bu sezonda boynu bükük ayrılmış oldu.

32 YILDIR SÜRÜYOR

Belediye Kütahyaspor’un profesyonel liglerdeki kötü başlama serisi bu yılda devam ederken 32 yıldır kazanamadığı belirtildi. Belediye Kütahyaspor taraftar sitelerinde dile getiren bu kabus ilginç istatistik olarak vurgulandı. Belediye Kütahayspor 32 sezon önce Sökespor’u 3-2 mağlup ederek sezonun ilk haftasında kazanırken o yıldan buyana galibiyetle başlayamadı. Belediye Kütahyaspor geçen sezonda sahasında ilk maçını oynamış ve beraberlikle sonuçlanmıştı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *