KİTAPSEVERLERE İNDİRİM İMKANI

440

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü’ne ait gezici mobil yayın aracı 3 gün boyunca yüzde 40 indirim ile Kütahyalı kitapseverlere hizmet verdi

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü’ne ait gezici mobil yayın tanıtım-satış aracı Kütahya’da stant açtı.

ÇOCUK KİTAPLARI DA YER ALDI

Kütahya Belediyesi önünde vatandaşların hizmetine sunulan mobil yayın aracında görevliler tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan ansiklopedi, kitap, dergiler ile vatandaşların merak ettikleri çeşitli konular hakkında bilgiler veriliyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mobil yayın aracında, Kur’an-ı Kerim, İslam ilmihali, tefsir ve çeşitli konulardaki araştırma eserlerinin yanı sıra çocuk kitapları da satışa sunuldu.

Standın Kütahya’ya gelmesi sebebi ile açılış programı yapıldı. İl Müftü Yardımcıları Mustafa Karaman ve Tahsin Ekim, Şube Müdürü İsmail Üstün, kurum personeli ve vatandaşlar katıldı.

YOĞUN İLGİ

Kitapseverler, mobil yayın aracında diyanet yayınlarını ziyaret etti. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş mobil yayın-satış aracını ziyaret etti. Müftü Demirtaş Kütahyalı kitap severleri davet ederek “Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları Kütahyalı kitapseverlere 2-4 Eylül 2022 tarihleri arasında 3 gün boyunca % 40 indirim ile satışa sunuldu. Bu güze etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *