REKTÖR KAVUNCU ÖĞRENCİLERİNE ‘HOŞ GELDİNİZ’ DEDİ

488

Tıp Fakültesi birinci sınıflara yönelik gerçekleştirilen oryantasyon eğitiminde yeni öğrencilerine seslenen KSBÜ Rektörü Vural Kavuncu, “Çok iyi bir eğitim almaya aday durumdasınız. İyi bir hekim olmanız için tüm koşulları sağlıyoruz. Herhangi bir tıp fakültesinde ulaşabileceğiniz tüm kaynaklara buradan ulaşabileceksiniz” dedi

‘AYRICALIĞI YAŞAYACAKSINIZ’

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi oryantasyon eğitimi kapsamında hoş geldiniz konuşmaları yapıldı. Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, KSBÜ’de eğitime başlayacak öğrencilere, “Sağlık Üniversitenin ayrıcalığını yaşayacaksınız.” dedi.

Tıp Fakültesi birinci sınıflara yönelik gerçekleştirilen oryantasyon eğitimi çerçevesinde Hekim Sinan Konferans Salonunda hoş geldiniz konuşmaları yapıldı.Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın gerçekleştirdiği konuşmada, Tıp Fakültesi olarak hedeflerinin öğretim ve sağlık alanında ülkenin önemli fakülteleri arasında yer almak olduğunu vurgulayarak, “Amacımız; temel ve klinik tıp bilimleriyle ilgili modern ve güncel bilgilere sahip; ideal hekimlik anlayışıyla bağdaşan bilgi, becerileri olan; mesleki ve etik değerlere bağlı; sağlık sistemine yönelik politikalar geliştirebilen; birey ve toplum sağlığına önem veren hekimler yetiştirmektir. Bizlerin görevi sizlere mesleki bilgi ve beceri yanında insani değerleri de aşılamaktır. Sizlerin ‘fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür’ nesiller olarak ülkemizi daha ileriye taşıyacağınıza inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Tıp Fakültemizde 2022-2023 eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini diliyor, hepinizi sevgiyle, saygı ile selamlıyorum.” dedi.

‘ANA ODAĞIMIZ ÖĞRENCİ’

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu ise sağlık temalı üniversitenin avantajlarından bahsederek şunları söyledi: “Enerjisini sağlık alanına yoğunlaştıran ve hızlı gelişen bir üniversiteyiz. Çok iyi bir eğitim almaya aday durumdasınız. İyi bir hekim olmanız için tüm koşulları sağlıyoruz. Örneğin öğretim üyesi başına düşen öğrenci konusunda çok iyi bir durumdayız. Herhangi bir tıp fakültesinde ulaşabileceğiniz tüm kaynaklara buradan ulaşabileceksiniz. Butik üniversite olma avantajı herkese erişilebilir olma. Ana odakta öğrenci olan bir üniversiteyiz. A’dan Z’ye tüm personeller öğrencilere odaklanmış durumda. Sağlık Üniversitesinin ayrıcalığını yaşayacaksınız.”

KSBÜ’nün hızla gelişerek büyümesi ve kaliteli eğitimin yansıması olarak yüzde 103’lük doluluk oranı hatırlatıldı. Öğrenciler, KSBÜ’de eğitim alacaklarından dolayı mutluluklarını ifade ettiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *