EĞİTİM YUVASI ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

727

Yapımı tamamlanan Kirazpınar İlkokulunun yeni eğitim öğretim yılında faaliyete geçeceğini belirten Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, okulun; ülkesine ve milletine faydalı, hayırlı nesillerin yetişeceği bir eğitim yuvası olmasını temenni etti

Kirazpınar İlkokulunun yapı kullanma izin belgesi teslim alındı. İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İbrahim Çatladan, Kirazpınar İlkokulunun “Yapı Kullanma İzin Belgesi”ni, okulun yapımını üstlenen Halil Sever ‘den teslim aldı.

Belgenin teslim alınması öncesi, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İbrahim Çatladan ve İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şube Müdürü İslam Aktepe, binanın içinde ve çevresinde incelemelerde bulundu.

FAALİYETE GEÇECEK

Belge teslimi sonrası Başyiğit, yapımı tamamlanan binanın yeni eğitim öğretim yılında faaliyete geçeceğini belirtti. Okulun; ülkesine ve milletine faydalı, hayırlı nesillerin yetişeceği bir eğitim yuvası olmasını temenni eden Millî Eğitim Müdürü Başyiğit, binanın tamamlandığını görmenin ve teslim almanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti, binanın yapımını üstlenen Halil Sever’e teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *