BİR BENZERİ YOK

840

Aynı anda hem ön hem de arka cepheli işyerleri sebebiyle ile bir benzeri Türkiye’nin hiçbir yerinde bulunmayan Kütahya Mobilyacılar Birliği Endüstriyel Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’nın gelişmesi için yapılan her başarılı girişimin arkasında olacaklarını belirtti.

ÖNSAY’DAN KÜMOB ŞANTİYESİNE ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Mobilyacılar Birliği Endüstriyel Sanayi Sitesi’ni (KÜMOB) ziyaret etti.

KÜMOB Başkanı Mehmet Aferin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay’a şantiye alanını gezdirdi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

‘KÜTAHYA’YI GELİŞTİRECEK

HER GİRİŞİMİN ARKASINDAYIZ’

Kütahya’nın gelişmesi için yapılan her başarılı girişimin arkasında olacaklarını belirten Mustafa Önsay, KÜMOB Başkanı Mehmet Aferin ve yönetimini tebrik etti.

Kütahya Mobilyacılar Birliği Endüstriyel Sanayi Sitesi’nin 2025 yılında tamamlanması ve toplamda 1500 kişiye istihdam sağlaması öngörülüyor. 21 farklı sektörde faaliyet gösterecek ve kendi enerjisini üretecek olan KÜMOB Endüstriyel Sanayi Sitesi’nde projenin tamamlanması ile esnaflar 150 m2 kapalı ve 250 m2’si açık olmak üzere 444 adet işyerine sahip olacak.

‘HİÇBİR DEVLET DESTEĞİ KULLANILMADI’

Sosyal donatı alanlarıyla birlikte toplamda 600 milyon TL bir maliyeti olan projede bugüne kadar hiçbir devlet desteği ve kredi kullanılmadı. Kütahya’nın Perli Mahallesi sınırları içinde yapılan projede işyerlerinin hem öne hem de arkaya cephesi olması sebebiyle ile bir benzeri Türkiye’nin hiçbir yerinde bulunmuyor.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *