GENÇLER ANLATTI BAŞKAN DİNLEDİ

571

Kütahya’da gençlerin en fazla vakit geçirdiği alanlardan biri olan Bekir Avlupınar Caddesi’nde Köy TV’ye röportaj veren Başkan Işık, gençlerle sıkı bir tavla turnuvasına da katıldı. Başkan Işık, esnaflar ve gençlerle sohbet de etti

Mahalle ve esnaf gezilerinin yanında sık sık vatandaşlarla ve gençlerle bir araya gelen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kanal Kütahya Projesi kapsamında 1. etabı tamamlanan Bekir Avlupınar Caddesi’nde gençlerle buluştu.

Esnaf ve vatandaş gezileri ile halkın içinde yer alan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, gençlerin de taleplerini dinlemek adına zaman zaman onlarla buluşarak fikir alışverişinde bulunuyor.

Gençlerin Kütahya’da kalarak şehrin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunmalarını değerli bulduğunu her platformda dile getiren Başkan Işık, gençler için hazırladıkları projeleri de tek tek hayata geçiriyor.

TAVLA TURNUVASINA KATILDI

Bekir Avlupınar Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Başkan Işık, gençlerle sıkı bir tavla turnuvasına katıldı. Keyifli anların yaşandığı tavla turnuvasında Başkan Işık, aynı zamanda gençlerin taleplerini de dinledi.

Başkan Işık, Köy TV’den gelen ekiple Zafer Meydanı ve Bekir Avlupınar Caddesi’nde göreve geldiği günden bugüne hayata geçen projelerini vatandaşların da röportaja ortak olduğu bir ortamda anlattı.

Başkan Işık’ın esnaf gezisi ve gençlerle buluşmasında MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy da yer aldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *