ÜÇ NOKTADA UYUŞTURUCU YAKALANDI

467

Emniyet ekiplerinin il merkezinde uyuşturucu ile mücadelesi sürüyor. 4 şahsın yakalandığı üç operasyonda onlarca suç unsuru ele geçirildi

Yunus Timlerinin Servi Mahallesi’nde  yaptığı çalışmalarda dur ihtarına uymayarak kaçtığı esnada yakalanan;  M.Ö. (31) isimli şahsın yapılan üst aramasında; 1.42 gr esrar ele geçirildi, şahıs gerekli işlemler için Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ ÇIKTI

Yunus Timlerinin Vefa Mahallesi Alayunt Sokak üzerinde yaptığı çalışmalarda; H.H.K (35) isimli şahsın sevk ve idaresindeki O.S.(25) isimli şahsın yolcu olarak bulunduğu araç ve şahısların yapılan üst aramasında; 12.22 gr bonzai, 3 adet payp ele geçirildi. Şahıslar gerekli işlemler için Polis Merkezi Amirliğine teslim edilirken araç sürücüsünün; ehliyetsiz ve alkollü olması sebebiyle trafik yönünden gerekli işlemler yaptırıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  ve KOM Şube Müdürlüğü A. Ö. isimli şahsın işlettiği iş yerinde uyuşturucu madde ve sahte/kaçak alkollü içki pazarladığı  bilgisi üzerine harekete geçti. İş yerinde yapılan aramada; 14.62 gram Skunk maddesi, 15 adet 1 litrelik etil alkol, 7 litre kaçak olduğu değerlendirilen Alkollü içki, 1 adet av tüfeği, 5 adet tabanca fişeği ele geçirildi.  Şahıs adli makamlara çıkarılmak üzere gözaltına alındı. 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *