KERAMİKA TRENDLERİ BELİRLİYOR

443

683 firmanın katılımı İle kapılarını açan Züchex Fuarına katılan Keramika, en yeni kreasyonlarını on binlerce ziyaretçi için sergiliyor. Fuara 6 ayda hazırlandıklarını belirten Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, “2023 Keramika trend renklerinin belirlenmesini sağlayarak, bugün emeklerimizin karşılığını aldığımızı görüyoruz” dedi

Kütahya’nın önemli markalarından Keramika, yurtiçi ve yurtdışı fuarlarda yer alarak, hem Kütahya’ya katkı yapmayı hem de markasını bir adım daha öne çıkartmayı hedefliyor.

Bu sene de 15-18 Eylül arasında İstanbul Tüyap’ta düzenlenen Züchex fuarında 2023 hazırlıklarını müşterilerin beğenisine sunan Keramika, en yeni kreasyonlarını Züchex fuarında sergiliyor. Kütahya Züchex fuarında yer alan birçok firması ile Kütahya züccaciye sektörünün şehirdeki önemini bir kez daha vurgulanmış oldu.  

‘FUARA ÖZEL HAZIRLANDIK’

Züchex Fuarı’nın hem Kütahya hem de Türkiye için çok önemli bir fuar olduğunu belirten Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, birçok yerli ve yabancı ziyaretçi ile züccaciye sektörüne yön veren fuarlardan biri olarak kabul edilen Züchex’e Keramika olarak yaklaşık 6 aydan beri hazırlandıklarını açıkladı. Yüce, “Fuara özel hazırlanan ekibimiz ile 2023 Keramika trend renklerinin belirlenmesini sağlayarak, bugün emeklerimizin karşılığını aldığımızı görüyoruz. Her fuar kendine has bir süreci içeriyor. Bildiğiniz üzere fuarların en önemli özelliği en yenisini bulmak oluyor. Müşterilerimize en yenisini sunabilmek adına hummalı çalışmalarımızın sonuçlarını aldığımız en keyifli anlara fuarda tanık oluyoruz. Renklerimizin de bize kattığı gücü yadsıyamayacağımız için 2023 Keramika trend renklerini belirleyerek 2023’ün kreasyonlarını tanıttığımız Züchex fuarı, Keramika olarak özenle hazırlanılmış sabırsızlıkla beklenen ve 2023’e yön verdiğimiz bir fuardır” ifadelerini kullandı.

‘KÜTAHYA FİRMALARI İÇİN GÜZEL GEÇSİN’

Kütahya adına katılan her firma için güzel bir fuar olması temennisinde bulunan Yüce, şöyle dedi: “32 Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı 683 firmanın katılımı İle kapılarını açtı. On binlerce yabancı alıcının ziyaret etmesi beklenen fuarda KERAMİKA olarak 2023 trendlerini ile yepyeni koleksiyon İle paydaşlarımız a sunmak için 2.Hol de standımızı hazırladık”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *