Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun Ekim ayında Kütahya’ya geleceğini belirten AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Bakanımız Kütahya’da müjdelerini duyuracak” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Külliye programı sonrası bizi misafir eden Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu na ilgisi ve şehrimize ait taleplerimize yaklaşımı için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun Ekim ayında Kütahya’ya geleceğini belirten Önsay, “Bakanımız Kütahya’da müjdelerini duyuracak” dedi.