AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SARIEROĞLU KÜTAHYA’YA GELDİ

441

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı, Jülide Sarıeroğlu, Kütahya’da sosyal politikalar toplantısına başkanlık etti. Sarıeroğlu, Gaziler Günü sebebiyle Muharip Gaziler Derneği ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetim Derneğini ziyaret etti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, bir dizi ziyaret için Kütahya’ya geldi.

TOPLANTIYA BAŞKANLIK ETTİ

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Parti Binası’nda AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ve partililer tarafından karşılanan Jülide Sarıeroğlu, sosyal politikalar toplantısı öncesi partililerle istişarelerde bulundu.

Sarıeroğlu başkanlığında yapılan toplantıya ayrıca; Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, İl Başkanı Mustafa Önsay, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı,  Gençlik Kolları Başkanı Sayın Usame Doğan ve Sosyal Politikalar Başkan Rasim Bayram ile birlikte İlçe sosyal politikalar komisyonlarını katıldı.

ŞEHİT SANCAKTAR ŞİLTİ HEDİYE EDİLDİ

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetim Derneğini ziyaret eden Jülide Sarıeroğlu, Dernek Başkanı Asım Okat ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Sarıeroğlu ve ziyaret hayati dernek binası içinde, Kütahyalı gaziler ve şehitlerin isimleri yaşatıldığı yıldız plakalarını inceledi.  Okat, Sarıeroğlu’na Şehit Sancaktar şilti takdim etti.

Daha sonra Muharip Gaziler Derneğine de ziyarette bulunan Sarıeroğlu, dernek başkanı Şaban Başoğul ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. 

Sarıeroğlu, vatan için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm gazilerie şükranlarını sunarak Gaziler Günü’nü kutladı.

Ziyaretleri boyunca Sarıeoğlu’na elik eden AK Peti İl Başkanı Mustafa Önsay, Jülide Sarıeroğlu’na ilgi ve alakaları için teşekkür etti.  

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *