HAYDİ ŞİMDİ SIRA SENDE PROJESİ BİN 50 VATANDAŞA ULAŞTI

508

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 2024 Yerel Seçimleri için yaptıkları çalışmalardan biri olan “Haydi, Şimdi Sıra Sende Projesi” hakkında bilgi verdi.

Haydi, Şimdi Sıra Sende Projesi ile bin 50 vatandaşa ulaştıklarını açıklayan Önsay, “Kütahya’da hükümetimizin yapmış olduğu hizmetlerin, halk İle buluşması noktasında, büyük bir öneme haiz olan gönül erlerimiz ile geride bıraktığımız 20 toplantıda Bin 50 kardeşimiz ile buluştuk.” İfadelerini kullandı.

‘HİZMET DEVRİMİNİ GERÇEKLEŞTİRECEKLER’

Önsay, “Gönül erlerimizin iş yaşamları ve yaklaşan yerel seçimler öncesinde, hizmet devrimini gerçekleştirecek, Kütahya’yı hak ettiği, tarihteki bölgesel, görkemli günlerine tekrar döndürecek, büyük bir ekibi oluşturmak İçin, çalışmalarımız devam ediyor. Haydi, şimdi birlikte yürüyelim!” şeklinde konuştu.

Haydi Şimdi Sıra Sende Projesi ile kamuda çalışanlar partinin gönül bağlarını yenilemeyi hedeflediklerine değinen Önsay, Projenin önemini, hizmetin yüzü olan insanlarla bir araya gelmenin önemi ile açıkladı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *