ŞİMŞEK’İN KEYFİ YERİNE GELDİ

595

Belediye Kütahyaspor, son iki haftada aldığı 3-0’lık galibiyetlerle ligin zirvesine doğru yükselişini sürdürdü. Haftayı ikinci sırada kapatan Belediye Kütahyaspor’da oynanan futbol ise beğeni topladı

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar Stadyumunda BC Group Ağrı 1970 Spor’u ağırladı. Belediye Kütahyaspor maçın özellikle ikinci yarısında oynadığı oyunla göz doldurdu. Maçın ilk yarısında bulduğu golle öne geçen ve ikinci yarıda farka koşan Belediye Kütahyaspor karşılaşmayı 3-0 kazanmayı başardı. Belediye Kütahyaspor ligin ikinci haftasında ise deplasmanda Amasyaspor’u 3-0 gibi farklı mağlup ederek ilk galibiyetini almıştı. Belediye Kütahyaspor ligin ilk yarısında ise tek kale oynamasına rağmen Yomraspor karşısında 2-2 beraberlikle sahadan ayrılmış ve bir puana razı gelmişti. Belediye Kütahyaspor-Ağrı karşılaşmasını CHP Kütahya Milletvekili Fazıl Kasap, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, spor camiası ve taraflar izledi.

YENİ RAKİP ÇATALCASPOR

Belediye Kütahyaspor Ağrı maçının ardından yapacağı 1 günlük iznin ardından yeniden çalışmalarına başlayacak. Deplasmanda oynayacağı Çatalca maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek olan Belediye Kütahyaspor daha sonra deplasman maçı için yola çıkacak. İstanbul ekibi Çatalcaspor karşılaşması Cumartesi günü Çatalca İzzettin Stadyumunda saat 16.00’da oynanacak. Belediye Kütahyaspor’un bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılarak yoluna kayıpsız ilerlemesi ve ligin zirvesine konması bekleniyor. 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *