MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA: PROMOSYONLAR GÜNCELLENECEK

494

Ocak ayında yapılan maaş promosyonu protokolünün ardından rakamların düşük kaldığını açıklayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, promosyonların  güncellemesi ya da iptali kararı aldı. Bankalardan promosyon rakamlarının en yükseğine göre güncellenmesini talep eden Milli Eğitim Müdürlüğü, bankadan gelecek teklife göre hareket edecek.

PROMOSYON RAKAMLARI DÜŞÜK KALDI

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü’nden İl Merkezi’ndeki personel için banka promosyonunun güncellenmesine dair açıklama yapıldı. 2022 yılının Ocak ayında yapılan maaş promosyonu protokolünün, ekonomik şartlardaki değişiklikler ve memur maaşlarına yapılan yüksek orandaki zamlarla birlikte önceki promosyon rakamının düşük kaldığının belirtildiği açıklamada promosyonun  güncelleme ya da iptal kararı alındığı vurgulandı.

CEVAP BEKLENİYOR

Açıklamanın devamında; “Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü; Ocak 2022’de verilen rakamın güncel promosyon rakamları seviyesine getirilmesi için ilgili banka ile görüşülerek protokolün güncel promosyon rakamlarının en yükseğine göre güncellenmesi talep edilmiştir. Bu güncellemenin yapılmaması durumunda promosyon sözleşmesinin Müdürlüğümüzce tek taraflı olarak iptal edileceği bildirilmiştir. Sözleşmenin iptal edilmesi durumunda bankaya geriye ödenecek miktarın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirilmesi talebi banka ile görüşülmüş ve 19 Eylül 2022 tarihinde resmî yazı ile başvurulmuştur. Banka müdürlüğü, talebimizin, bankanın genel müdürlüğüne iletileceğini ve en kısa zamanda cevap verileceğini belirtmiştir. Şu anda banka genel müdürlüğünün vereceği cevap beklenmektedir ve bankadan gelecek olan teklife göre hareket edilecektir.” Denildi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *