‘70 BİN DÖNÜM ARAZİ SULU TARIMA GEÇECEK’

467

AK Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Çavdarhisar ovasının sulama tesisi ile ilgili projenin hayata geçirilmesine dair talepleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘a iletti. Önsay, İnşallah kısa zamanda 70 bin dönüm arazinin tamamında sulu tarıma geçecek” şeklinde konuştu

Adalet ve kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Ak Parti İl Başkanları ve İstişare Toplantısı ve 157.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen, Ak Parti İl Başkanları ve İstişare Toplantısına katılan Mustafa  Önsay, “Toplantı Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir Başkanlığında, 81 İlimizden Başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.” İfadelerini kullandı.

157.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına da katılan Önsay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘a Kütahya’ya 29 Ağustosta gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür etti.

TALEPLERİ İLETTİ

Çavdarhisar ovasının sulama tesisi ile ilgili projenin hayata geçirilmesine dair talepleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘a ileten Önsay, “İnşaallah kısa zamanda 70 bin dönüm arazinin tamamında sulu tarıma geçerek hem ilçemize hem şehrimize hem de ülkemize katkıda bulunacağız.” Şeklinde konuştu. 157.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz da katıldı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *