GÜVEÇCİ MAHALLESİ’NDE IŞIK ELİ

378

Kütahya’da tarımsal üretimin önemli merkezlerinden olan Güveçci Mahallesi, yapılan yol, kaldırım, su deposu ve diğer sosyal donatı yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Mahalle Muhtarı Hasan Bozdağ, yapılan tüm yatırımların bu dönemde yapıldığını hatırlatarak, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür etti.

Kütahya’nın ciğeri olarak bilinen Çamlıca mesire alanının alt kısmında yer alan, Kütahya’nın tarımsal ve hayvansal üretiminde önemli bir yere sahip olan Güveçci Mahallesi’nde, yapılan yatırımlarla birçok sorun geride kaldı.

Güveçci Mahallesi Muhtarı Hasan Bozdağ, mahallelerinin köyden mahalleye dönüşen mahallelerin başında geldiğini, bu sebeple asfalt, kaldırım gibi ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

Muhtar Bozdağ, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın göreve gelmesi ile birlikte ihtiyaç ve taleplerinin öncelik sırasına göre yapılmaya başlandığını ifade etti.

Muhtar Bozdağ, “Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ile görüşmelerimizde mahallemizin eksiklerini dile getirdik. Başkanımız öncelikle su depo sorunumuzu çözüme kavuşturdu. Mahalle içindeki tüm yollarımız ara sokaklara varıncaya kadar asfalt ve kilit parke taşı ile döşendi. Mahallemizde yol sorunumuz kalmadı. Su deposuna giden yolumuz da kilit parke taşı ile kaplandı. Şimdi de sulama göletine giden yolumuzda kilit parke taşı döşeme çalışması yapılıyor. Yine Güveçci ve Okçu Mahallesi gençlerimizin yararlanabileceği halı sahamız hizmete girdi. Yapılan hizmetlerin birçoğu bu dönemde yapıldı. Hizmetleri için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *