KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZALANDI

501

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, KAGİDER ve KAGİMER ile imzaladığı protokollerle, Kütahya’daki kadın girişimciliğinin güçlendirilmesine yönelik önemli bir adım attı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, kadın girişimciliğinin geliştirilmesi ve desteklenmesi amacıyla önemli adımlar attı. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat önce Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Esra Bezircioğlu ile ardından İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik ve Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik ile Kütahya’daki kadın girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve desteklenmesi amacıyla protokol imzaladı.

HEDEF BİRLİĞİNİ GELİŞTİRMEK

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve İstanbul Gedik Üniversitesi Kadın Girişimcilik Merkezi (KAGİMER) ile imzalamış olduğu bu protokoller, KUTSO bünyesindeki Kadın Girişimcilik Ofisi arasındaki iş birliğini geliştirmeyi hedefliyor.

Bu protokollerin imzalanmasıyla birlikte, Kütahya’da kadın girişimciliği ekosisteminin geliştirilmesi ve desteklenmesi adına önemli adımlar atıldı. İş birliği ve desteklerin artarak devam etmesiyle, bölgedeki kadın girişimcilerin potansiyellerini daha iyi şekilde değerlendirilmesi ve sürdürülebilir başarı elde etmeleri hedeflendi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *