AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ESRA ÖZBEK BALCI

446

Esra Özbek Balcı, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine Esra Özbek Balcı atandı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “İl yönetim kurulu üyemiz Esra Özbek Balcı hanımefendi Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleriyle Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanmıştır. Şehrimize, partimize ve kendisine hayırlı olmasını dilerim” açıklamasında bulundu.

Kütahya’dan çok sayıda Ak Partili siyasetçi Esra Özbek Balcı’ya hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Geçmiş dönem Kadın Kolları İl Başkanı Melek Mankan, “Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan  ’ın tensipleriyle, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız  Sn Ayşe Keşir  tarafından İl Kadın Kolları Başkanlığımıza atanan Esra Özbek Balcı Başkanımızı tebrik ediyor, almış olduğu görevde muvaffakiyetler diliyorum Bu süreci vekaleten yürüten Yurdagül Kurt Başkanımıza da emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BULUŞMA PROGRAMINA KATILDILAR

Öte yandan AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı ve AK Parti Kütahya İl yönetiminin kadın üyeleri, il kadın kolları başkanları ile bir araya geldi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın düzenlediği “Büyük Buluşma” Programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan da katıldı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *