TEK HEDEF GALİBİYET

573

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında ligin ikinci sırasında yer alan 52 Orduspor’u konuk edecek. Zorlu maç Pazar günü saat 15.30’da başlayacak

Şampiyonluk hedefiyle lige başlayan Belediye Kütahyaspor, ligde 4 maçta 2 beraberlik ve 2 galibiyet alarak dördüncü sırada yer alırken, Pazar günü sahasında ligin ikinci sırada yer alan 52 Orduspor’u konuk edecek. Maça galibiyet parolası ile çıkacak olan Belediye Kütahyaspor kazanarak yoluna 3 puanla devam etmek istiyor. Belediye Kütahyaspor’un karşılaşmada en büyük kozu taraftarı olurken, taraftarlarının da desteği ile galip gelip yeni bir galibiyet serisini başlatmayı amaçlıyor.

KADRODA DEĞİŞİKLİK DÜŞÜLMÜYOR

Belediye Kütahyaspor teknik direktörü İsmail Güldüren’in Ordu karşılaşmasında da kadroda değişiklik yapması beklenmiyor. Belediye Kütahyaspor’un bu maçta da en önemli kozlarından biri Yusuf Atasoy olacak. Golcü oyuncunun bu maçta atacağı gol yada goller takımı için büyük önem taşıyor. Ayrıca bu karşılaşmada Taha ve Yasin Reis gibi futbolcularında artık öne çıkarak maça katkı sunması bekleniyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Belediye Kütahyaspor teknik direktörü İsmail Güldüren gözetiminde hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Maç saatini beklemeye başlayan Belediye Kütahyaspor, Pazar günü taraftarı önünde sahaya çıkacak.

ŞİMŞEK DAHA ÇOK GOL

ATIP DAHA AZ GOL YEDİ

Belediye Kütahyaspor, 52 Orduspor takımları arasında bu sezon istatistiklerine bakıldığında Belediye Kütahayspor önde gibi görünse de puan durumunda 1 puan geride yer alıyor. 52 Orduspor ligde 5 gol atıp 3 gol kalesinde görürken, Belediye Kütahyaspor 8 gol kaydedip kalesinde 2 gol gördü. Oeduspor ligde geçen hafta Mersin ekibine sahasında 2-1 mağlup olarak sezonun ilk yenilgisini alırkan Belediye Kütahyaspor ise 4 maçta 2 kez berabere kaldı ve diğer 2 maçını kazandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *