‘SORUMLULUĞUMUZ DAHA DA ARTTI’

2502

Tek liste ile gidilen KÜTBO Meclis üyelerinin belirlendiği seçimlerde üyelerin gösterdiği teveccüh ile sorumluluklarını bir kat daha arttığını belirten KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, 7 Ekim Cuma günü yapılacak yönetim kurulu seçimlerine hazır olduklarını vurguladı.

SEÇİMLERE YOĞUN İLGİ

Kütahya Ticaret Borsası’nda Meclis üyelerinin belirlendiği seçimler Cumartesi günü KÜTBO binasında gerçekleştirildi. KÜTBO Meclisi’nin 14 Meclis asil üyesi ve 14 yedek üyesinin belirlendiği seçimlere üyeler, tek liste olmasına rağmen büyük ilgi gösterdi.

Üyelerinin büyük teveccühü ile Meclis Üyelerini belirlediklerini ifade eden KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, “7 Ekim Cuma günü KÜTBO Yönetim Kurulumuzu belirleyerek, seçim sürecini tamamlamış olacağız.”dedi. Gültekin, üyelerin gösterdiği teveccüh dolayısıyla hem kendisinin hem de tüm seçilen organ üyelerinin sorumluluğunun bir kat daha arttığını belirterek, seçim sonuçlarının KÜTBO üyelerine ve Kütahya’ya hayırlı olmasını temenni etti. Yapılan seçimler sonrasında KÜTBO Meclis Üyeliği asil üyeliklerine Topbaş Tarım, Gültekin Ticaret, Okumuşlar Petrol, Komet Et, Gediz Un, Tataroğlu Pazarlama, Akın Gıda, Tarım Kredi Koop. Kütahya Bölge Birliği, Dülger Tarım, Akıncı Et, Mustafa Şentürk, Muhsin Eroğul, Nüfide Erdurgut ve Hüseyin Sarı seçildi.

‘BUĞDAYDA KALİTEYİ ARTIRACAĞIZ’

Kütahya’da yetiştirilen buğdayın Türkiye sıralamasında en alt sıralarda olduğunu ve yeni dönemde Kütahya’da düşük olan buğday kalitesini yükseltmek için çalışmalar yapacaklarını söyleyen Gültekin, Üyelerinin tüccar ve sanayicilerden oluştuğunu vurguladı.

‘KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN’

Kütahya’da üretim yapan çiftçilerin KÜTBO üyesi olmamasına rağmen, onlara her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Gültekin, “Çiftçilerimizin kalite konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünüyoruz ve bu konuda ilgili kurumların harekete geçmeye çağırıyoruz. Bu noktada bize bir görev düşmesi durumunda gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *