TAVŞANLI’DA FOTOĞRAF TİYATRO RÜZGARI ESECEK

327

Tavşanlı, tiyatro ve fotoğraf sanatı ile buluşuyor. Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu Barış Kerim Cesur ve Fotoğraf Sanatının duayen ismi İlyas Göçmen’in katılacağı etkinlikler, 25 Kasım Cuma günü başlayacak

DUAYEN İSİMLER TAVŞANLI’DA

Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu Barış Kerim Cesur ve Fotoğraf Sanatçısı Duayen İsim İlyas Göçmen Tavşanlı’ya geliyor.

25 Kasım’da Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı’nda başlayacak olan etkinlikler, 26 Kasım Cumartesi Günü Belediye önünden GSB İl Müdürlüğü ve Üniversite Kulüpleri ve vatandaşların da katılımıyla “Tavşanlı’yı Fotoğraflıyoruz” adlı etkinlikle devam edecek.

Aynı Gün Kültür Sarayı’nda da BKC Barış Kerim Cesur’un ve Üniversite Tiyatro Kulüplerinin de katılacağı “Fotoğraflarla Tiyatro” adlı tiyatro oyunu oynanacak.

‘ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN

FOTOĞRAF MAKİNESİ ŞART DEĞİL’

Etkinlik hakkında bilgi veren Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur, “Fotoğraf makinası olan olmayan herkesin katılabileceği foto maraton gibi bir etkinlik düzenleyeceğiz. Üniversite Kulüpleri, Gençlik Merkezleri, kolejler ilçe dışından vatandaşların da katılacağız güzel bir etkinliğe imza atacağız.” İfadelerini kullandı.

“Fotoğraflarla Tiyatro” adlı oyun hakkında da açıklamada bulunan Cesur, “Ben tiyatro ve sinema oyuncusu olduğum için fotoğrafla tiyatroyu birleştirerek özel bir oyun sahneleyeceğiz. 2 ya da 3 farklı skeçle hem eğlendirmek hem de branşlar hakkında bilgi vermek adına doğaçlama bir oyun oynayacağız” dedi. Cesur, tüm Tavşanlılı vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti.

TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ

25 Kasım Cuma günü 19.30’da Kültür Sarayı’nda Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu Barış Kerim Cesur’un Tek Kişilik Oyun ve Söyleşisi ve Fotoğraf Sanatçısı İlyas Göçmen’in Fotoğraf Sanatı Söyleşisi ile başlayacak etkinlikler aynı gün saat 20.30’da Kültür Sarayı’nda Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu Barış Kerim Cesur’un Fotoğraflarla Tiyatro oyunu ile devam edecek. 26 Kasım günü ise saat 11:45’de “Tavşanlı’yı Fotoğraflıyoruz” fotoğraf gezisi düzenlenecek. Etkinliğe katılacak vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacak.  Vatandaşlara açık ücretsiz etkinliklerle yoğun bir katılım bekleniyor

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *