‘BU ŞARKI BURADA BİTMEZ’

382

Millet İttifakı’nın Kütahya’daki temsilcileri CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ve İYİ Parti İl Başkanı Ali Soycan, Saraçhane’ye giderek hakkında hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek verdiklerini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis ve siyasi yasak kararının ardından Millet İttifakı dün Saraçhane’de buluştu. Millet İttifakı’nın Kütahya’daki temsilcileri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti İl Başkanları Zeliha Aksaz Şahbaz ve Ali Soycan’da Saraçhane’ye gitti.

‘KARAR HUKUKİ DEĞİL, SİYASİ’

Yola çıktık CHP Kütahya il teşkilatı ile birlikte çıkan Zeliha Aksaz Şahbaz, “Saraçhane’de halkın iradesine, Ekrem İmamoğlu Başkanımıza sahip çıkıyoruz! İstanbul’u iki kez kaybeden Saray iktidarı, bunu sindiremedi. Önce Canan Kaftancıoğlu’na şimdi de Ekrem İmamoğlu’na adaletsiz cezalar verdi. Bu karar hukuki değil, siyasidir!  Diktatörlük ve baskıcı rejim, hukuku, 16 milyon İstanbul’lunun iradesini tanımamaktır!” ifadelerini kullandı.

Adalet için ‘iyi’ler olarak Saraçhane’ye gittiklerini dile getiren Ali Soycan, “Bu şarkı da burda bitmez. Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet” dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *