KÜTAHYASPOR ÇIKIŞ ARIYOR

683

Belediye Kütahyaspor, yarın Dumlupınar stadında Çatalcaspor’u ağırlayacak. Saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşmayı kazanmak isteyen Belediye Kütahyaspor, yeninden yükselişe geçmek istiyor  

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, ligin 21’inci haftasında sahasında Çatalcaspor’u konuk edecek. Dumlupınar stadında oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Maçı Trabzon bölgesi hakemlerinden Melih Kurt yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mehmet Mithat Levent, Mehmet Erdoğan yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Murat Kasap görev yapacak.

HEDEF GALİBİYET

Belediye Kütahyaspor sezonun ikinci yarısında çıktığı son 3 maçtan da beraberlikle ayrılırken sahasında oynadığı son iç saha maçında Amasyaspor karşısında uzatma dakikalarında yediği golle 1-1 tamamlamış ve büyük bir üzüntü yaşamıştı. Hava koşulları da dikkate alındığında Belediye Kütahyaspor açısından daha da zorlu geçmesi beklenen Çatalcaspor karşılaşmasından Belediye Kütahyaspor’un mutlak galibiyetle dönmesi bekleniyor. Aksi halde Belediye Kütahyaspor’un play-off hattının da altına düşebileceği görülüyor. Hafta boyunca galibiyet parolası ile hazırlanan Belediye Kütahyaspor, maçı kazanarak hem kötü gidişe dur demek hem de üst sıralara tırmanmak amacında.

ÇATALCA TEHLİKESİ

Belediye Kütahayspor karşı karşıya geleceği Çatalca son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. İkinci yarıda çıktığı 3 maçtan 2 galibiyet elde etmeyi başaran Çatalca, özelikle geçtiğimiz hafta lider Mersin İdman Yurdu’nu 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Çatalca bu galibiyetle 26 puanla play-off hattına yaklaştı. Ligde 10’uncu sırada yer alan Çatalcaspor, karşılaşması iki takım açısından da büyük önem taşıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *