BİR GÜNLÜK GELİR DEPREMZEDELERE AYRILACAK

494

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesindeki deprem sonrasında Özel Kütahya Germiyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Dt. Zehra Öğüt Demirel, kliniklerinin bugünkü kazancını deprem bölgesine ayıracaklarını bildirdi.

Özel Kütahya Germiyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Dt. Zehra Öğüt Demirel, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesindeki deprem sonrasında on ili etki alına alınan depremden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

‘BİZ OLMAK ZORUNDAYIZ’

Deprem sonrası devlet kuruluşlarına özel iştiraklerin de katkı sunması gerektiğini işaret eden Özel Kütahya Germiyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Dt. Zehra Öğüt Demirel; “Bugün ben değil biz olmak zorundayız” dedi.

‘DERİN BİR ÜZÜNTÜ İLE UYANDIK’

Binlerce yaralı ve yüzlerce vefat haberlerinin üzüntüsünü tüm Türkiye’nin yaşadığına dikkat çeken Özel Kütahya Germiyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Dt. Zehra Öğüt Demirel; “Türkiye’nin bir gerçeği olan depremle güne derin bir üzüntüyle uyandık. Depremde enkaz altına kalıp hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtarılan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

‘ÖZEL YATIRIMCILAR DA DESTEK OLMALI’

Geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana hizmet veren kliniğimizde bugünkü kazancımızın tamamını deprem bölgesine yardım amacıyla ayırıyoruz. Devletimizin tüm imkanları ile el uzattığı bölgemize biz özel yatırımcılar olarak da destek vermek zorundayız. Biz hep birlikte Türkiye’yiz” dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *