MAKİNE MÜHENDİSLERİ 68’İNCİ KEZ BULUŞTU

548

Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Kütahya İl Temsilciliği kuruluş yıldönümünü nedeniyle düzenlenen geleneksel kutlama etkinliği yoğun bir katılıma sahne oldu. Etkinlikte mesleğin çınarlarına plaket takdim edildi

Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Kütahya İl Temsilciliği kuruluş yıldönümünü Hilton Otel’de düzenlenen etkinlik ile kutladı.

68’inci kez düzenlenen etkinliğe Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Siyasi partilerin il başkan ve yöneticileri, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Kütahya İl Temsilcisi Mehmet Alper Demiral, ilk olarak etkinliklerine katılan herkese teşekkür etti.

‘MÜHENDİSLER EMEĞİNİN

KARŞILIĞINI ALAMIYOR’

Emekli mühendislerin Türkiye şartlarında geçim sıkıntısı çektiklerini belirten Demiral, mühendislerin de emeklerinin karşılığını alamadan çalıştığını ifade etti. Mühendislerin yoksulluk sınırında ücret aldıklarına değinen Demiral, Türkiye’nin 100 yılında makine mühendislerinin mesleklerini, açlık sınırında, yoksulluk sınırında yaşamadan yapabilmelerini diledi.

Kütahya Belediyesinin asansörlerinin periyodik kontrollerini Makine Mühendisleri Odası Kütahya İl Temsilciliğine vermesi ile ayakta kaldıklarını ifade eden Demiral, Kütahya’daki tüm asansörlerin kontrolünü yaptıklarını dile getirdi. Demiral, kendilerine büyük katkı sağlayan bu destek nedeniyle Belediye Başkanı Alim Işık’a teşekkürlerini sundu.

‘MÜHENDİSLİK ÇOK ÖNEMLİ BİR MESLEK’

68’inci kuruluş yıldönümü etkinliğinde oda yönetimine ve makina mühendislerine başarılar dileyen Başkan Işık, mühendisliğin mesleğinin önemine vurgu yaptı.

Etkinlikte 68’inci kuruluş yıldönümü kapsamında mesleğe uzun süre hizmet eden mühendislere plaket verildi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *