UMUTLU HABERLERİNİ ALAMADIK

469

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Grup Müdürü Halil İnce ve kızı Melinay İnce, görevi gereği Adıyaman’da yaşayan Ayşegül Özcan depremde enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetti. Uzun süredir umutlu haberlerini beklediğimiz Kütahyalı hemşerilerimizden gelen acı haber tüm şehri üzüntüye boğdu

Son yüzyılın en büyük afetlerinden biri olan depremde can kaybı artarken Kütahya’ya da acı haberler gelmeye devam ediyor. 

BABA KIZ KURTULAMADI

Vergi Dairesi Grup Müdürü Kütahya Emetli 46 yaşındaki Halil İnce ve 14 yaşındaki Kızı Melinay İnce’nin enkaz altında vefat ettiği öğrenildi.

Yaklaşık 5 yıldır Kahramanmaraş Vergi Dairesinde Grup Müdürü olarak görev yapan Halil İnce’den deprem sonrası 2 gün haber alınamamıştı. Kahramanmaraş merkez meydanında bulunan evlerinde gece depreme yakalan İnce ailesinden eşi Nebile İnce ve Oğlu Ali Eymen (8) sağ olarak kurtarıldı.

GÖREVİ GEREĞİ ADIYAMAN’DAYDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İlçe Başkanı Mehmet Çınar’ın görevi gereği Adıyaman’da yaşayan kızı Ayşegül Özcan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Adıyaman’ın Yavuz Selim Mahallesi’nde yaşayan Özcan’dan gelen acı haberi duyuran CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, “Tavşanlı İlçe Başkanımız Mehmet Çınar’ın biricik kızı Ayşegül Özcan’ın depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumeye Allah’tan rahmet, Mehmet Çınar başkanımız ve ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” Dedi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *