BENİ ÖZ EVLATLARI GİBİ GÖRECEKLERİNDEN HİÇ ŞÜPHEM YOK

514

Büyük Birlik Partisi Kütahya Milletvekiliği Aday Adaylığını açıklayan Cüneyt Erol Kütahya’nın mayasından geldiği belirterek, her bir mahallenin, köyün tozunu yutmuş biri olduğunu dile getirdi. Erol, Kütahya halkının kadirşinaslığına vurgu yaparak “Çıktığımız bu yolda Kütahya halkının beni bir öz evladı olarak göreceğinden ve sahip çıkacağından hiç şüphem yoktur” dedi.

Cüneyt Erol Büyük Birlik Partisi Kütahya Milletvekiliği Aday Adaylığı konuşmasına Muhsin Yazıcıoğlu’nu ‘Merhum Liderimiz’ ifadeleriyle, rahmet ve saygı ile anarak başladı.

‘KÜTAHYA ÜLKEMİZ

İÇİN VAZGEÇİLMEZDİR’

Partinin ilk hedefinin ilk günden beri Büyük ve Öncü Türkiye’nin inşası olduğunu aktaran Erol “Kuruluşun ve kurtuluşun şehri, çininin diyarı, evliyaların ve şehzadelerin şehri Kütahya’mızın da büyük ve öncü Türkiye için vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunun farkında ve bilincindeyiz” dedi.

Mülk milletindir vurgusu yapan Erol, bu algıyla her çalışmalarına devam edeceklerinin sözünü verdi. Cumhur ittifakı içerisinde BBP olarak yer aldıklarına değinen Erol “Ülkemizin ve milletimizin çıkarları için hız kesmeden ter dökmeye devam ediyoruz. Bizler Anadolu mayasından gelerek milliyetçi, maneviyatçı, demokrat, vatansever, tam bağımsız Türkiye’yi hayallerinden bir an bile uzaklaştırmadan çalışan ve çalışmaya sonsuza kadar devam edecek olan Büyük Birlik Partilileriz” şeklinde konuştu.

Erol, Kütahya’nın bölgesinde turizmden, kültürel, sosyal, ekonomik faaliyetlere kadar pek çok alanda çevre şehirlerden önde olması gerektiğinin bilincinde olduklarının altını çizdi. Kütahya için her koşulda çabalayacakları konusunda kararlı konuşan Erol “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’nin ışığında Kütahya’mızın hak ettiği değeri ve önemi görmesi için çabaladığımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

BEN KÜTAHYA’NIN

MAYASINDAN GELDİM

Hayatı ve kariyeri hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Erol, “Bugün geldiğimiz noktada Emlak ve Yatırım firması olan Bayramşa Torunları Şirketler Gurubunun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve BBP Kütahya İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Şehrimizin hak ettiği değere ve öneme kavuşması için partimizin edinmiş olduğu bu ödevi kendimize görev ve emir olarak kabul ediyoruz. Kütahya’nın mayasından gelen Cüneyt Erol, incik suyundan içmiş, Türkmen dağının temiz havasını ciğerlerinde hissetmiş, Evliya Çelebinin öve öve bitiremediği Kütahya’mızın sokaklarının ve köylerinin her birinin tozunu yutmuş, kaplıcalarında şifa bulmuş binlerce Kütahyalıdan birisiyim. Kendimize edindiğimiz görevin bilincinde olarak siz değerli halkımız ve basın mensuplarının huzurunda BBP Partisi İl Başkan Yardımcılığı görevinden üzülerek istifa ediyor, Allah’ın izni ile ülkemiz için hayati bir öneme sahip olan 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Kütahya’mızın geleceği için Milletvekilliği Aday Adaylığımı açıklamaktan onur, şeref ve mutluluk duyuyorum” dedi.

YÜZÜMÜ GÖRMEMİŞ TEK

BİR KİŞİ KALMAYACAK

Çıktığı bu yolda Kütahya’nın kendisini öz evladı olarak göreceğinden ve sahip çıkacağından hiç şüphesi olmadığını kaydeden Erol sözlerine şöyle son verdi; “Allah’ın izni ile önümüzdeki 14 mayıs genel seçimlerinde alnımızın akıyla aldığımız başarılı sonuçlardan sonrada ulaşılabilir ve erişilebilir bir milletvekili olacağıma, Kütahya’mızın her sokağını ve köyünü tekrardan karış karış gezeceğime, incik suyunun tadını damağımdan eksik etmeyeceğime, Türkmen Dağının temiz havasını bir an olsun bile ciğerlerimden eksiltmeyeceğime, yüzümü görmemiş tek bir hemşerimiz kalmayana kadar durmayacağıma emin olabilirsiniz. Çıktığımız bu yolda ülkemiz demokrasisinin ve Kütahya’mızın kazanan olmasını temenni ediyor diğer aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *