SESİNİZ OLMAYI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM

361

“Çiniler Diyarı Kütahya’ya Hayırlı Olsun” sözleriyle İyi Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Nurcan Duygu Kütahya’nın ulaşılabilir bir milletvekilini hak ettiğinin altını çizdi. Duygu “Sesiniz olmayı canı gönülden istiyorum” dedi.

İYİ Parti Kütahya Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Nurcan Duygu ilk olarak önemli günün kendisine destek olarak dostlarına seslenerek “İYİ partiye gönül vermiş değerli dava arkadaşlarım, kıymetli misafirlerim ve değerli ailem desteğinize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BENDE SİZDEN BİRİYİM

1973 Kütahya doğumlu olan Nurcan Duygu “Bende sizden biriyim” dedi. Bütün hemşerileriyle kucaklaşmak istediğinin vurgusu yapan Duygu “Kiminizin kız kardeşi, kiminizin ablası, gençlerinde annesiyim” ifadelerini kullandı.

Şehri fiziki ve sosyal kültürel anlamda çok iyi gözlemlediğini dile getiren Duygu “ Gözlemlerin sonucunda iyi bir Kütahya vatandaşı olarak da söyleyebilirim ki ben bugün nasıl bir çalışmaya ihtiyacı olduğunu hesaplayarak karşınıza geldim” diye konuştu.

ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET

Kütahya’nın ulaşılabilir bir vekile ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Duygu  “Ben ulaşılabilir vekil olmaya talibim. Sesiniz olmayı canı gönülden istiyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşenerin sözüyle “Önce millet, önce memleket “diyerek İYİ Parti Milletvekili Aday Adaylığımı sizlerle paylaşıyorum. Çiniler Diyarı Kütahya’ma Hayırlı Olsun” dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *