ORTAK AKILLA HİZMET EDECEĞİZ

332

AK Parti’den Kütahya Milletvekili Aday adaylığını açıklayan Mücahit Köksal, Türkiye Yüzyılında Kütahya’ya ortak akılla hizmet edeceklerini söyledi. Kütahya’nın önemli bir sanayi kenti olabileceğini belirten Köksal, birlik beraberlik vurgusu yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisinin önemli isimlerinden biri olan iş adamı Mücahit Köksal, aday adaylığını açıkladı. İzmir Yüksek İslam Enstitüsü mezunu olan Köksal, çeşitli okullarda öğretmenlik ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

1994 yılında Kütahya Belediyesi şirketleri genel müdürlüğü görevi yapan Köksal, burada önemli hizmetler gerçekleştirdi. 1997 yılında Köksallar madencilik ve inşaat LTD ŞTİ.’yi kuran Köksal, daha sonra seramik, porselen cam sektörlerine hammadde tedarik eden ADL Seramik, Enerji LTD ŞTİ’yi kurdu. Siyasi hayatında Milli Selamet Partisi Gençlik kolları başkanlığı, Emet Belediye Başkan adaylığı, Refah Partisi Milletvekili Adaylığı, Kütahya Belediye Başkan aday adaylığı, AK Parti Milletvekili Aday adayı olan Köksal, AK Parti İl Yönetim kurulu üyeliği yaptı.

BİRLİK BERABERLİK

İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Köksal, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin Türkiye ve Kütahya adına hayırlı olmasını dilerken, Türkiye Yüzyılına dikkat çekti. AK Parti’nin kurulduğu günden buyana büyük hizmetler gerçekleştirdiğini ve bundan sonrada en iyi şekilde hizmet edeceğini vurgulayan Köksal “Cumhuriyetimizin ilk yüzyılının en kritik demokrasi ve kalkınma atılımını, her türlü siyasi-sosyal sınıflamaların ötesine geçen bir ortak akılla, ortak iradeyle, ortak vicdanla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleştirdik” dedi. Her seçim yeni bir heyecan ve yeni bir hareket alanı olduğunu söyleyen Köksal “Kütahya’mızda çözüm ortaklarımızla birlik beraberlik içinde çalışacağız. Odalarımız, Sivil toplum örgütlerimiz le birlikte Kütahya’mıza ortak akılla projeler yaparak Türkiye yüzyılında Kütahya’yı en iyi yere taşıyacağız” dedi. Kütahya’nın konum itibariyle önemli bir yerde olduğunu ve yaşadığımız deprem sonrasında önemli firmaların İstanbul’dan Anadolu şehirlerine kaçma eğiliminde olduğuna dikkat çeken Köksal “Bizler bunu iyi değerlendirmeli ve Kütahya’yı bir sanayi şehri yapabiliriz. Burada gençlerimize büyük görevler düşmektedir. Türkiye Yüzyılını gençlerimizle el ele vererek taçlandırmaya devam edeceğiz” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *