TÜRKİYE YÜZYILI GELİYOR TAM VAKTİ: YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ

392

Genç bir kadın girişimci olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belirlediği “Türkiye Yüzyılı” hedefini kenardan seyredemeyeceğini vurgulayan AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Emine Rumeysa Karaoğlan, “Türkiye Yüzyılı geliyor tam vakti Yarın Değil, Hemen Şimdi!” dedi

AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI EMİNE RUMEYSA KARAOĞLAN

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Aday Adayı Emine Rumeysa Karaoğlan, basın açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni yüzyılın vizyonunu “Türkiye Yüzyılı” olarak belirlediğini hatırlatan Rumeysa Karaoğlan, “Cumhurbaşkanımız son 20 yılda bu vizyonun temellerini; Dar gelirliyi koruyan bir sosyal devlet olarak, parmak ısırtan tamamen yerli Milli Savunma Sanayimizle, Milli Ekonomi hamlesi olarak da, bu pazarda ülkemizin Dünya Devi olacağını düşündüğüm TOGG’umuz ile Türkiye Yüzyılına giriş yaparak atmıştır. Belirlediği vizyon aynı zamanda bir hedeftir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu hedef için ömrünü verirken genç bir kadın girişimci olarak yüküne ortak olmadan, kenardan seyredemezdim.” Dedi.

TOGG’UN ÜRETİMİNDE ÇALIŞTI

Karaoğlan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan Türkiye’nin ilk milli aracı Gemlik tesislerinde üretimi başlatılan TOGG’un; üretim, tesis ve çevresine ait tüm ulaşım ağı peyzaj mimarisi tasarım ve uygulama çalışması, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Emet Kavşağı Peyzaj Mimarisi çalışması, ODAŞ Grup Yapısal Peyzaj Mimarisi uygulama projelerini Genç Kadın girişimci olarak yapmaktan hep onur ve gurur duyduğunu ifade etti.

Genç bir siyasetçi ve kadın girişimci olarak AK Parti’nin ve vatandaşların kendisine duyduğu güveni kaybetmemek için bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğini vurgulayan Karaoğlan, AK Parti adına yaraşır bir kucaklamayla, milletimizin tümü için saygı ve sevgiyle çalışacağını belirtti.

‘GENÇLİĞİN UMUDU VAR!’

Mücadele etme isteğinin gençlerin doğasında olduğunu vurgulayan Karaoğlan, şu ifadeleri kullandı: “Biz gençlerin enerjisi ve umudu hep var! Hangi partiden olursa olsun, tüm genç arkadaşlarım aynı duygu ve düşünceleri taşıdıkları hususunda hiç endişem yok. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Doğdu üstümüze nazlı hilalin Doğruya döndürdük biz kalplerimizi Türkiye Yüzyılı geliyor tam vakti Yarın Değil, Hemen Şimdi!”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *