‘KÜTAHYA VE TÜRKİYE’NİN KÖTÜ YÖNETİLMESİNE DUR DEMEK GEREK’

367

20 senelik kötü yönetime bir dur demek gerektiğini ifade eden CHP Kütahya Milletvekilliği Aday Adayı Güler Ezgi Doğan Turan, sevdalısı olduğunu Kütahya ve Türkiye için gece gündüz yorulmak bilmeden çalışacağını vurguladı

‘VATANDAŞ YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR’

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Kadınlarına verdiği seçme ve seçilme hakkını kullanarak 28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Güler Ezgi Doğan Turan, ülkemizin 20 yılı aşkın bir süredir iyi yönetilmediğine dikkat çekti. Doğan Turan, “İnsanlarımız, kursağından geçen ekmekle, işsizlikle, işi varsa aldığı düşük ücretle sınanıyor, emeklimiz yoksulluk sınırı altında kalan ücretlerle yaşam mücadelesi veriyor. Kadınlar yobaz zihniyetlerin hedefinde her gün taciz, tecavüz, cinayetle yok ediliyor. Gençlerimiz kendilerine bir gelecek bulamadığı için bu cennet ülkeden göçerken, çiftçimiz emeğinin karşılığını alamadığı için tarlasını terk etmek zorunda kalıyor.” Dedi. Verimli topraklarımızda bir litre sütün, bir kalıp peynirin, bir kilo kıymanın giremediği haneler, çaresizlik yüzünden canına kıyan anne, babalar, gençler olduğuna değinen Doğan Turan, bu gidişatı durdurmanın gerektiği kritik bir seçim sürecinin içinde olduğumuzu belirtti.

‘CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ’

CHP ve 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, ülkemiz gibi, sevdalısı olduğu Kütahya’nın da hak ettiği yere gelmesi için, gece gündüz yorulmak bilmeden çalışacaklarına değinen Doğan Turan, “Yıllardır iktidarın unuttuğu Kütahya’yı kalkındırmak, asla tutulmayan vaatlerin gerçekleşmesi, Kütahya’nın cazibe merkezi olabilmesi ve daha yaşanılabilir bir seviyeye gelebilmesi için canla başla çalışacağız. Yanı başımızda komşumuz Eskişehir’de CHP yerel iktidarında yaşanan değişimi herkes gibi bende çok iyi biliyor ve gözlemliyorum. Bu değişimi biricik Kütahya’mız için de düşlüyor ve bunu başarabileceğimize inanıyorum.”ifadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *