TÜM GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

349

Devleti yeniden ayağa kaldırmak ve millete hizmet etmek için İYİ Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Ali Eker, her türlü mücadelenin içinde olacağının altını çizdi. Milletin güvenini kazanarak ülkeyi daha ileriye taşımanın savaşını vereceğini belirten Eker “Bunun için tüm gücümle çalışacağım” dedi.

İYİ Parti Kütahya Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Ali Eker ilk olarak deprem bölgesinde hayatını kaybedenlere sabır, kalanlara rahmet diledi. Yaralılara acil şifalar dileyen Eker “Yaşanılan her acının üstesinden beraber geleceğiz” ifadelerini kullandı.

GENÇLER UMUDUNU

KAYBETMİŞ DURUMDA

Ülkenin oldukça zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizen Eker, millet olarak bilhassa gençlerin umudunu kaybetmiş durumda olduğunu dile getirdi. Bunun sorumlusunun günümüz iktidarı oldğuna vurgu yapan Eker “Hayat pahalılığı altında ezilen vatandaşlarımız, deprem sebebiyle yakınlarını, akrabalarını, evini kaybetmiş depremzedeler, sığınmacı ve kaçakların çoğunluğu teşkil ettiği şehirlerimiz ve mahallelerimiz, liyakatsiz devlet çalışanları… Maalesef halkımızın ekonomik, sosyal ve siyasal anlamda yaşadığı sıkıntılar her geçen gün artıyor” dedi.

Eker, İYİ Parti olarak, ülkenin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte, devleti yeniden ayağa kaldırmak ve millete hizmet etmek için yola çıktığını belirterek, bu amaçla partinin ideallerini ve hedeflerini gerçekleştirebileceklerini belirtti. Eker “Ülkemizin kalkınmasına ve milletimizin refahına katkı sağlayacak nitelikli adaylarla yola çıkacağız. Ben de bu amaca hizmet etmek gayesiyle İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığımı memleketim Kütahya’dan ilan ediyorum” diye konuştu.

ELİMDEN GELEN,

HER ŞEYİ YAPACAĞIM

Kendisini partinin fikirlerine ve hedeflerine adayan birisi olarak tanımlayan Eker “Milletimizin sorunlarına çözüm bulmak ve ülkemizi daha ileriye taşımak için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Eker, milletin yararına olan her türlü projeyi destekleyerek, ülkenin gelişmesine katkı sağlayacağını aktardı. Bunun için hem parti içi çalışmalarda hem de milletvekili aday adaylığı sürecinde her türlü mücadeleyi vereceğinin sözünü veren Eker sözlerine şöyle son verdi; “İYİ Parti’nin bir neferi olarak milletvekili aday adaylığı sürecine katılmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu süreçte, partimizin fikirlerine ve hedeflerine uygun bir şekilde hareket ederek, milletimizin güvenini kazanmak ve ülkemizi daha ileriye taşımak için tüm gücümle çalışacağım.” FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *