TEK DİLEĞİM HİZMETKAR OLMAK

574

Kütahya İYİ Parti 28.Dönem Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Birol Gürpınar, tek dileğinin Kütahyalılara hizmet edebilmek olduğunu belirtti. Edindiği engin tecrübelerin en büyük refaransı olduğunu kaydeden Gürpınar “Hiçbir mazeret, başarının yerini tutamaz” dedi.

RABBİM, UTANDIRMASIN

“Millet Bizi Çağırıyor” mottosu ile yola çıktığını ifade eden Birol Gürpınar, tek dileğinin, hizmete susamış Kütahyalılara hizmetkar olabilmek olduğunu dile getirdi.

Yıllarca yurdun çeşitli il ve ilçelerinde Hakimlik ve Cumhuriyet Savcılığı görevlerinde bulunduğunu aktaran Gürpınar “Edindiğim engin deneyim ve devlet terbiyesi, bu yolda en büyük referansımdır. Hayatım boyunca, şu motivasyon içinde oldum: “Hiçbir mazeret, başarının yerini tutamaz.” Bu duygularla, Kütahya İYİ Parti 28.Dönem milletvekili aday adayıyım. Rabbim, utandırmasın” diye konuştu.

Tavşanlı’da 1960 yılında doğduğunu belirten Gürpınar “İlk ve orta öğrenimini Tavşanlı’da tamamlamış bir hemşeriniz olarak hizmete talibim. Halen Dünya Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Hukuk Kurulu Başkanı olmam yanında, Ankara Yörük Ve Türkmenler Kültür Derneği kurucu üyesiyim” ifadelerini kullandı.

GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYUYOR

İYİ Parti’den Kütahya milletvekili aday adayı sayısının 40’a yaklaşmış olduğunu da kaydeden Gürpınar sözlerine şöyle son verdi; “Bu bizi hem gururlandırıyor ve hem de umutlandırıyor. Partimize gösterilen teveccühü ve güveni ve hem de partimizin ilimizdeki gücünü de ortaya koyuyor. Ailemizin değerli evlatları olan tüm aday adayı arkadaşlarıma bu ışıklı yolda üstün başarı diliyorum. İYİ Ailesi olarak, birlikte kazanacağız.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *