EN FAZLA İSTİHDAM SAĞLAYAN FİRMA GÜROK GRUP

944

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi 5. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda düzenlenen törende Gürok Grup “En Fazla İstihdam Sağlayan Firma” ödülünü elde etti. Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi 5. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 5, 10 ve 15’inci yılını dolduran yatırımcılarla farklı kategorilerde başarı gösteren firmalara ödül verildi. Bulunduğu sektöre yenilikçi ilkler getiren ürün ve hizmetleriyle ülkemizi uluslararası alanda da temsil eden Gürok Grup ise “En Fazla İstihdam Sağlayan Firma” ödülünü elde etti. 

‘ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR’

Kütahya OSB adına Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu tarafından takdim edilen ödülü Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat teslim aldı. Sofra camı, cam ambalaj, yapı, kiremit ve turizm alanlarında faaliyet gösteren  ve 75 yıldır Türkiye’nin en önemli topluluk şirketleri arasında yer alan Gürok Grup, 4 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor. Esin Güral Argat, düzenlenen törende yaptığı konuşmada “Gürok Grubu’nun sürdürülebilir büyümesine ve başarılı performansı ile bugün ülkemizin öncü kurumları arasında yerini sağlamlaştırmasına katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *