AK PARTİ ‘İFTARA 43 KALA’ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

361

İftardan 43 Dakika önce başlayan etkinliklerle İftara 43 kala programını hayata geçiren AK Parti teşkilatı, her gün iki mahallenin katıldığı iftar sofraları kuruyor. Etkinlikler, vatandaş ve teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla Ramazan boyunca sürecek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya teşkilatı, Zafer Meydanı’nda her gün bin Kütahyalıyı iftar sofrasında buluşturuyor.

Hem Ramazan’ı hep birlikte yaşamak hem teşkilat arasındaki bağı güçlendirmek hedefinde olduklarını belirten AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Ramazan-ı Şerif Ayının 3. gününde Zafer meydanındaki iftar çadırımız da etkinliklerimiz devam ediyor.” Dedi.

‘PROGRAMA KATILIM YOĞUN’

İftarların vatandaş ve teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla yapıldığını dile getiren Önsay, “Mübarek Ramazan ayımız boyunca iftar çadırımızda, iftardan 43 Dakika önce başlayan etkinliklerimiz devam edecek tüm hemşehrilerimizi hem etkinliklere hem de iftarımıza bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ramazan ayı boyunca iftar çadırı ve etkinlik alanında faaliyetlerin devam edeceğine değinen Önsay, tüm vatandaşları alana davet etti.

AK Parti teşkilatı Zafer Meydanı’nda iftar ve etkinlik çadırlarında bu hafta şu mahalleri misafir edecek: “Salı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi – Güveççi Mahallesi, Çarşamba Evliya Çelebi Mahallesi – Okçu Mahallesi, Perşembe Fatih Mahallesi – Vefa Mahallesi-Zığra Mahallesi, Cuma Bölcek Mahallesi – Ziraat Mahallesi, Cumartesi Okmeydanı – Sultanbağı – Paşam Sultan Gültepe Aydoğdu Mahalleri, Pazar Cumhuriyet Mahallesi – Gazi Kemal Mahallesi”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *