CHP’DEN 12 MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ‘BU YOLDA ANT İÇTİK’

436

CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, CHP Kütahya Milletvekili aday adaylığına başvuran 12 ismi kamuoyuna açıkladı. Aksaz Şahbaz, tek adam rejimini demokratik hukuk devletine dönüştürmeye ant içtiklerini belirtti

‘TEK ADAM REJİMİNDEN KURTULACAĞIZ’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, 28. Dönem Milletvekili aday adaylarını açıkladı. Sevgi Yolunda basın açıklamasında bulunan Aksaz Şahbaz, ülkemizi 20 yıldır içine sürüklendiği baskı istibdat ve tek adam rejiminden kurtarmak için yola çıktıklarını ifade etti. Aksaz Şahbaz, Genç milletvekili adayları, güçlü kadrolar, yöneticiler, kadınlar ve halk ile omuz omuza bu baskı rejimini yok etmeye tek adam rejimini demokratik hukuk devletine dönüştürmeye ant içtiklerini belirtti.

‘MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR’

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde mücadeleye devam ettiklerini vurgulayan Aksaz Şahbaz, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlunu, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı yapıncaya kadar devam ediyoruz. Yüksek enflasyonla emekçinin, işçinin, yoksulun cebindeki 10 liranın 9 lirasını zengine sermayeye aktaran bu rejime son vereceğiz. Yoksullarımız gençlerimiz kadınlarımız için enkaz altında kalan yüzbinlerce insanımız için, yanan ormanlarımız için ve çocuklarımızın geleceği için mücadelemiz devam ediyor.” İfadelerini kullandı.  

İŞTE ADAY LİSTESİ

Milletvekili aday adaylarının belirlendiğini dile getiren Aksaz Şahbaz, “14 Mayıs’ta ülkemiz çok kritik bir seçim yapacak. Biz bu seçimle sultanlık rejimine son vererek laik demokratik sosyal hukuk devletini bu ülkede yeniden kuracağız. Hukuku yeniden egemen kılacağız.” Dedi. Aksaz Şahbaz, 12 Milletvekili adayını tek tek tanıttı. CHP Kütahya 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Aday Adayları; Ali Fazıl Kasap, Ejderhan Gezer, Eyüp Kahveci, Fisun Yıldız, Güler Ezgi Doğan Turan, Haşim Ertekin, Hüseyin Dalkılıç, Kerem Erkul, Mehmet Aydın Uzun, Samet Ahmet Dere, Şeref Han ve Zafer Bintepe’den oluştu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *