‘Z KUŞAĞI İLE MHP ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIM’

417

Kütahya’nın gelişimi için var gücüyle çalışacağını ifade eden MHP Milletvekili Aday Adayı Ülkü Gökçen Kehribar, genç kadınların siyasette daha fazla yer alması gerektiğine inandığı için siyasete atılma kararı aldığını belirtti. Kehribar, “İstiyorum ki bu yıl oy verecek olan Z kuşağı ile partimiz arasında bir köprü görevi göreyim.” Dedi

‘GENÇ KADINLAR SİYASETTE OLMALI’

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) genç milletvekili aday adayı Ülkü Gökçen Kehribar, basın açıklamasında bulundu. Gençlerin özellikle genç kadınların siyasette daha fazla yer alması gerektiğine inandığı için siyasete atılma kararı alarak aday adayı olduğunu ifade eden Kehribar, “İstiyorum ki gençlerimiz, bu yıl oy verecek olan Z kuşağı ile partimizin arasında bir köprü görevi göreyim.” İfadelerini kullandı.

‘İSMİM DAVAMIN ANLAMINI TAŞIYOR’

Niçin MHP’den aday adayı olduğuna da dair sorunlara da cevap veren Kehribar, “Benim adım Ülkü Gökçen bu ismi bana; Türk ülküsü davasına gönül vermiş bunun için ömrünü adamış olan babam koydu. Ben de bu şekilde büyütüldüm ve bu yüzden MHP’den milletvekili aday adayı oldum.” dedi.

Kadınların kendi ayakları üzerinde durmasını, iş hayatına girmesi istediğine dikkat çeken Kehribar, milletin teveccühü ile TBMM’de yer alması durumda kadın istihdamı önceleyen projeler üzerine çalışacağına vurguladı.

‘VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM’

Kütahya’nın sosyal, ekonomik, kültürel gelişimi için var gücüyle çalışacağının altını çizen Kehribar, aday adaylığını açıkladığı günden beri hep güzel tepkiler aldığının altınız çizdi. Kehribar, partisinin ailesinin her daim arkasında durduğunu dile getirerek tüm Kütahya’nın desteğini hissettiğine değindi.

1996 Kütahya doğumlu Kehribar, 2021 yılında Dumlupınar Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Web Tasarımı ve Kodlama Bölümünde ikinci lisans öğrenimine devam eden Kehribar, Kehribar Gıda Kimya şirketinde, şirket yöneticisi olarak ticari faaliyetlerine devam ediyor.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *