BİR PAZARLIĞIN İÇERİSİNDE DEĞİLİZ

370

14 Mayıs seçimlerine kadar saha çalışmalarına başlamak için Genel merkez’den gelecek talimatları beklediklerini ifade eden Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, herhangi bir pazarlığın beklentisinde olmadıklarını belirtti. Önceliklerinin koltuk değil, vatandaşlarımızın rahat yaşaması olduğuna vurgu yapan Hizarcıoğlu Karaman “Sadece ve sadece doğru zamanda doğru hamleyi bekliyoruz” diye konuştu

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden birisine yaklaştığımızı ifade eden Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, seçim çalışmalarına start verilmesinin ardından parti olarak gelişmeleri yakından takip ettiklerini Genel merkezin kendilerine vereceği talimatlar doğrultusunda sahalara ineceklerini belirtti.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül son dönemde gündeme koltuk pazarlığı olarak yansıyan ittifak çalışmalarını yakından takip ettiğine değinen Hizarcıoğlu Karaman, parti duruşlarını aynı çizgide koruyarak herhangi bir pazarlığın içerisinde yer almadıklarını vurguladı.

SEÇİMİN DIŞINDA KALMADIK!

Türkiye Değişim Partisi’nin seçim süresinde geride kalmasının söz konusu olmadığını belirten Hizarcıoğlu Karaman, “Ülkenin gidişatı ya da yeni projelerden daha çok, koltuk kavgası ve pazarlığı gibi konular ile siyasi partilerin anılması hoş olmadığı gibi bu durum içerisinde olmamak en güzel duruştur. Kısa bir süre sonra Parti Genel Merkezimiz tarafından bizlerinde seçimde nasıl bir yol izleyeceğimiz açıklanacaktır. Bende belirlenen bu yolu Kütahyalı hemşerilerim ile paylaşacağım. Altını tekrar çizmek isterim ki; seçim dışında kalmak ya da herhangi bir pazarlığın beklentisinde değiliz. Sadece ve sadece doğru zamanda doğru hamleyi bekliyoruz. Bizim önceliğimiz koltuk değil, vatandaşlarımızın bir nebze daha olsun rahat yaşamasının sağlanacağı yerde olmaktır.” Dedi.

ADAYLIK SADECE KARTVİZİT

SAHİBİ İNSANLARA VERİLMEMELİ

Son seçimlerde eşine az rastlanan bir aday adaylığı bolluğu yaşandığını dile getiren Hizarcıoğlu Karaman, her Türk vatandaşının temel haklarından biri olan ‘seçme ve seçilme hakkını’ bu denli yoğun kullanmasını hem sevinç hem kaygı ile karşıladığını ifade etti. Hizarcıoğlu Karaman kaygılarını şu sözlerle açıkladı; “Özellikle ilimiz bazında baktığımızda aday adayları sayısının ne kadar çok olursa olsun kesin aday listelerinde partilerin dikkatli davranması gerektiğine inanıyorum. Bizim toprağımızın ve liyakat sahibi insanların aday olması konusunda dikkatli davranılması gerektiğine inanıyorum. Bu görevin sadece kartvizit sahibi insanlara verilmemesi gerekiyor. Ben artık Kütahya’mızın mecliste sadece 5 vekil ile değil Bakan ya da Bakanlar düzeyinde temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu düşünce ile liste hazırlık yapılmalı ve artık Kütahya’mız sadece mecliste değil Bakanlar Kurulunda, kabinede de temsil edilmeli. Kaçan yıllarımızı bundan sonra yapacağımız atılımlar ile kapatmamız gerekiyor. Büyüyen ülkemizin bu yükselişinden Kütahya’mızda payını almalıdır. Bu bağlamda milletvekili aday adayı arkadaşlarımıza ve tüm partilere iyi bir seçim dönemi geçirmelerini dilerken, adaylık süreci ile ilgili olarak liyakat sahibi ve temsil yeteneği güçlü isimlerin meclis için yarışmasını istiyorum. Halkımızın bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına eminim.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *