YENİDEN REFAH PARTİSİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI ‘İVMEYİ BİZ YAKALADIK’

365

Temayül yoklamalarının büyük bir coşku ile geçtiğini belirten Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, “Yaklaşık 20 aday adayımız var. Ülkemizin ve Kütahya’mızın parlayan yeni dönem partisi müthiş bir ivme yakalamış olan Yeniden Refah Partisi’dir.” dedi

Yeniden Refah Partisi 28. Dönem Milletvekilliği temayül yoklaması Bengisu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Temayül yoklamasına Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Ramazan Menteşe, Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacının yanı sıra 500’ün üzerinde delege katıldı.

Yeniden Refah Partisi’nin yaklaşık 20 Milletvekili aday adayı olduğuna dikkat çeken Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, “Büyük bir coşku, müthiş bir teveccüh ile gerçekleşen temayül yoklamamıza çok katılım sağlandı. Kütahya’mıza hayırlı olsun.” Dedi. Sonuçların 8 Nisan’da sonuçlar belli olacağını ifade eden Gezgin, “Ülkemizin olduğu gibi Kütahya’mızın da parlayan yeni dönem partisi müthiş bir ivme yakalamış olan Yeniden Refah Partisi’dir.” Şeklinde konuştu.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *