‘İKİ BÜYÜK LİDERİN OMUZLARINDAN YÜK ALMAK İSTİYORUZ’

498

MHP Kütahya Milletvekilli aday adaylıklarını açıklayan Simavlı üç isim “Biz bir ekibiz” mesajı verdi. Aday adaylarından Arzu Kurnaz, “İki büyük devlet liderlerimizin omuzlarındaki yükü bir nebzede olsa alabilir miyiz” diyerek yola çıktık.” İfadeleriyle dikkat çekti.

Salih Sevil, Arzu Kurnaz, Mehmet Akif Gök, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Simav MHP İlçe Başkanı Bayram Yılmaz, “Aday adaylık sürecinin başlamasından sonra Simav MHP ilçe binamıza aday adaylık başvurularını yapan birbirinden kıymetli üç aday adayımızla istişare yaparak resmi adaylık başvurularımızı yaptık.” İfadelerini kullandı.

‘HİZMETLER KESİNTİSİZ DEVAM ETMELİ’

MHP Kütahya Milletvekilliğini açıklayan 1963 doğumlu Emekli Din Görevlisi Salih Sevil, “Hepimiz gündemi takip ediyoruz. Türkiye içinde dinamiklere baktığımız zaman ülkemizin bekası için MHP’ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Ben de bunun için aday adayı oldum. SİHA’ların, İHA’ların, Kızıl Elmaların kesintisiz devamı için Cumhur İttifakı’nın MHP’nin güçlü kadrolarına çok daha fazla ihtiyacı olduğunu gördük. Bu hizmetlerin kesintisiz devamı için bu kadroların içerisinde yer almak ve her vatan evladı gibi devletimize milletimize hizmet için aday adayı olduk. Kütahya’mızın sorunlarını ihtiyaçlarını talepleri daha güçlü bir şekilde taşıyabilmek için MHP’den aday adayı olduk. Biz rakip değil; çalışmak için bir ekibiz. Simav aday adayları olarak biz bir ekibiz ve MHP’den aday olmanın şerefini taşıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Önümüzde sürecin çok önemli ve kısa olduğunu vurgulayan Sevil, aday listesinin önemine dikkat çekerek MHP’nin karar mercilerindeki yetkililerinin adaylıkları en güzel şekilde değerlendirileceğini belirtti. Sevil, ekip olarak çalışılması durumunda meclise daha güçlü daha fazla sayıda katılacaklarının altını çizdi.

‘BU YOLDA BİZ DE VARIZ’

MHP Kütahya Milletvekili aday adaylığını açıklayan Arzu Kurnaz, “İki büyük devlet liderlerimizin omuzlarındaki yükü bir nebzede olsa alabilir miyiz” diyerek yola çıktık. Bu yolda biz de varız. İnşallah rabbim güzel sonuçlandırmayı nasip eder.” Dedi. Kurnaz, kim aday adaylığı başvuruş yaparsa onun yanında olduklarını vurguladı.

1979 Simav Kiçir Köyü doğumlu İş İnsanı Arzu Kurnaz, tekstil ve tekstil makineleri üretimi yapıyor. 17 yıldır aktif siyaset ile meşgul olan Kurnaz, birçok STK’da görev aldı.

1991 doğumlu Mehmet Akif Gök, ilk ve ortaokulu Simav’da okuduktan sonra Adana Çukurova Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 1983’de aile şirketi Gök Tarım’da ziraat mühendisliğine başlayan Gök, Simav ve çevre köylerinde zirai ilaç ve gübre dağıtımı yaptığını açıkladı. Kütahya için var gücüyle çalışacaklarını belirten Gök, Simavlı aday adayları olarak birbirlerine rakip değil ekip olduklarına dikkat çekti. 

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *