FAİLİ MEÇHUL CİNAYET AYDINLATILDI: İKİ ŞAHIS TUTUKLANDI

1303

2007 yılında Kızık Köyünde G.Ç. isimli şahsın evinde ölü bulunduğu dosyayı; 2022 yılı Ekim ayında  yeniden ele alan polis ekipleri, olayı aydınlattı. Cinayetle ilgisi olduğu tespit edilen O.Ç.,A.Ç., T. K. ve Ö.Ç. yakalandı. Şüphelilerden O.Ç. ve A.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri’nin, (JASAT) 28 Haziran 2007 tarihinde Kütahya merkez ilçesi Kızık Köyünde G.Ç. isimli şahsın evinde ölü bulunması olayla ilgili olarak yaptıkları titiz ve detaylı çalışmalar sonucu faili meçhul cinayet aydınlatıldı.

2022’DE DOSYA YENİDEN AÇILDI

Edinilen bilgiye göre, Kütahya’nın Kızık köyünde 1928 doğumlu G.Ç. isimli şahsın 28 Haziran 2007 tarihinde evinde ölü bulunması olayı ile ilgili olarak, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından 2022 yılı Ekim ayından itibaren dosya üzerinde yeniden başlatılan detaylı araştırmalar sonucu cinayetle ilgisi olduğu tespit edilen O.Ç.,A.Ç., T. K. ve Ö.Ç. isimli şahıslar yakalandı.

Şüphelilerden O.Ç. ve A.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, T.K. ve Ö.Ç. ise haklarında adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı kararı ile serbest bırakıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *