POLİS AT HIRSIZLARINI ARIYOR

1290

Murat Ünal isimli vatandaşın Evliya Çelebi Mahallesi’ndeki çayırlık bir alanda 100 bin TL değerindeki iki atının çalındığını belirtmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Maskeli iki kişi tarafından götürülen atların bulunması için çalışmalar sürüyor

İKİ KİŞİ TARAFINDAN ÇALINDI

Evliya Çelebi Mahallesi’nde oturan Murat Ünal, 8 gün önce yaklaşık 100 bin TL değerindeki 1 ve 6 yaşındaki 2 atının kimliği belirsiz 2 kişi tarafından çalındığını söyledi.

KÜTAHYALI VATANDAŞ, ÇALINAN İKİ ATININ BULUNMASINI İSTİYOR (HÜSEYİN EFE/KÜTAHYA-İHA) Kütahyalı vatandaş, çalınan iki atının bulunmasını istiyor. Evliya Çelebi Mahallesi’nde oturan Murat Ünal, 8 gün önce yaklaşık 100 bin TL değerindeki 1 ve 6 yaşındaki 2 atının kimliği belirsiz 2 kişi tarafından çalındığını söyledi.

Atlarının akşam saatlerinde çayırlık alanda otladığı sırada çalındığını belirten 48 yaşındaki Murat Ünal, şikayeti üzerine polis ekiplerinin bölgedeki güvenlik kameralarını incelediğini ve atlarını maskeli iki kişi tarafından götürüldüğünü belirlediğini ifade etti.

‘ATLARIMI BULANA 5 BİN TL ÖDÜL’

Günler geçmesine rağmen çalınan atlarının izine rastlanamadığını dile getiren Ünal, “İki atımın değeri yaklaşık 100 bin TL. Ben bir fabrikada işçi olarak çalışıyorum. Atçılık benim hobim. Şimdiye kadarki tüm kazancım bu bir ve 6 yaşlarındaki iki atım. Benim şikâyetim üzerine polis hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Polisin elinde hırsızlık anına ilişkin görüntü delili de var. Ancak şimdiye kadar hiçbir sonuç alınamadı. Ben de atlarımı bulana veya şahısların yakalanmasına sebep olanlara 5 bin TL para ödülü vereceğim. Bunu sosyal medyadan da duyurdum” diye konuştu.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin at hırsızlığı olayıyla alakalı çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *