VALİ ÇELİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

359

Kütahya Valisi Ali Çelik, deprem bölgesinde faaliyetlerine devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın başkanlıklarından düzenlenen Afet Koordinasyon Planlama ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Vali Çelik, Kırıkhan ve Hassa’daki konteyner kentte devam eden çalışmaları inceledi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden itibaren bölgedeki çalışmalarını sürdüren Kütahya Valisi Ali Çelik, Hatay Afet Koordinasyon Merkezi’nde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın başkanlıklarından düzenlenen Afet Koordinasyon Planlama ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

KONTEYNER KENTLERİ ZİYARET ETTİ

Vali Ali Çelik daha sonra konteyner kentleri de ziyaret etti. Kırıkhan’da kurulumu tamamlanan 130 konteyner kapasiteli alanda incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik, 558 konteyner kapasiteli alanda bilgi aldı.

İncelemelerine Hassa – Ardıçlı mahallesinde devam eden Vali Ali Çelik, Diyanet Vakfı desteğiyle kurulan 880 kapasiteli konteyner kentte devam eden çalışmaları yerinde gördü.

Vali Çelik’e incelemelerinde AFAD Başkanı Yunus Sezer ve Uşak Valisi Turan Ergün de eşlik etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *