DEPREM ANINDA CAN SİMİDİ OLACAK

369

Yedigöller Rekreasyon Alanı’nın şehirde can simidi olarak kullanılacağını belirten Başkan Işık, projeyi haziran ayı sonu itibariyle Kütahya’nın hizmetine sunmayı planladıklarını dile getirdi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yedigöller Rekreasyon Alanı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, projede altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve üstyapı imalatlarında önemli aşama kaydedildiğini söyledi. İmalatına geçen yıl başladıkları ve Yedigöller Rekreasyon Alanı Projesinin çok büyük bir bölümünü altyapı olarak tamamladıklarını dile getiren Başkan Işık, “Arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Şu anda tüm altyapı işlemleri bitmiş durumda, iskele imalatına başlanmış. Diğer üstyapıyla ilgili peyzaj, aydınlatma ve diğer donatıların imalatıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.” Dedi.

HAZİRAN SONU BİTECEK

Projeyi haziran ayı sonu itibariyle Kütahya’nın hizmetine sunmayı planladıklarını belirten Başkan Işık, “Şehrimize çok büyük değer katacağına inandığımız bir proje. Allah göstermesin herhangi bir afet anında, deprem anında hem toplanma alanı olarak hem de her türlü altyapısı hazır bir hizmet alanı olarak da burayı kullanmayı planlıyoruz. Birinci etapta toplam 255 bin metrekarelik alanı şu anda imalatıyla uğraşıyoruz. İkinci etapta da toplam 100 bin metrekarelik bir alanda yapacağımız ek tesislerle bu bölgeyi inşallah şehrimizin can simidi olarak kullanacağız.” Şeklinde konuştu.

‘ŞEHRE BÜYÜK DEĞER KATACAK’

Projenin vatandaşların istedikleri zaman ailesiyle gelip gezebileceği, eğlenebileceği, dinlenebileceği, her türlü hizmetlerden yararlanabileceği bir alan olacağını dile getiren Başkan Işık, “İnşallah bittiğinde projenin ne kadar önemli olduğunu ve Kütahya’mıza çok büyük değer kattığını herkes anlamış olacak” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *