AK PARTİ VEKİL ADAYLARI CUMHURBAŞKANI’NIN İFTARINA KATILDI ‘DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ’

463

AK Parti Kütahya Milletvekili Adayları ile birlikte katıldığı 81 il aday tanıtım toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarının ardından konuşan İl Başkanı Mustafa Önsay, 14 Mayıs seçimlerine kadar durmadan çalışacaklarını vurguladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Adayları Adil Biçer, Esra Özbek Balcı, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Mustafa Altuğ Atalay, Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları 81 il aday tanıtım toplantısına katıldı.

17 BAŞLIKTA BİRÇOK MÜJDE

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Ankara Arenada gerçekleştirildi, seçim beyannamesi açıklandı. Ülkemiz genelinden çok geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıda, Cumhurbaşkanımız seçim beyannamesinde 17 ana başlık altında birçok yeni müjde paylaştı. O Müjdelerden bazıları şu şekilde; Gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti uygulanacak. Üniversiteli gençlere aylık 10 GB ücretsiz İnternet desteği sağlanacak. Gençlere faizsiz evlilik destek kredisi sağlanacak. Kamu işe alımlarında mülakat kalkacak. Süper hızlı tren hatları kurulacak.” İfadelerini kullandı.

‘DURMAK YOK YOLA DEVAM’

Kendilerinin de 14 Mayıs 2023 seçimleri için adaylar ve tüm teşkilatlarla en güçlü şekilde çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Önsay, “Durmak yok yola devam.” Dedi.  Heyet daha sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte iftar gerçekleştirdi. Ankara Ticaret Odası Salonunda Milletvekili adat tanıtım programı sonrasında düzenlenen iftara, 81 il Milletvekili adayları, 3 kademe İl başkanları, Büyük Şehir ve illerin Belediye Başkanları ve depremzede vatandaşlar katıldı. 

Adaylarla birlikte Cumhurbaşkanı ile iftar gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Önsay, “14 Mayıs 2023 seçimlerine emin adımlarla ilerlerken Güçlü Lider Güçlü Türkiye anlayışımızla durmadan çalışacağız. “ şeklinde konuştu

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *